Ingezonden persbericht


Amersfoort, 22/12 2006
Persbericht

Op donderdag 22 december heeft een team adviseurs hand- en spandiensten geleverd bij Voedsel Focus Amersfoort. Voedsel Focus distribueert wekelijks honderden voedselpakketten aan gezinnen die onder het absolute bestaansminimum terecht zijn gekomen. Rond kerst is er een extra pakket! Bij het gereedmaken van de pakketten speelt logistiek uiteraard een rol. Een mooie match. Mondea Logistiek adviseurs hebben geholpen om de kerstpakketten van Voedsel Focus snel en foutloos te vullen. Natuurlijk wordt daarbij met een schuin oog gekeken naar de wijze waarop deze logistiek is georganiseerd. Daar viel echter helemaal niets op aan te merken! Helder, efficient en voor iedereen begrijpelijk. Mondea is Voedsel Focus erkentelijk voor het bieden van de gelegenheid om een kijkje in hun keuken te kunnen nemen en zo gezamenlijk een bijdrage te leveren aan een verbeterde maatschappij.

Mondea
Mondea adviseurs zijn maatschappelijk betrokken. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is al sinds de oprichting van Mondea in 2000 één van de peilers van het bedrijfsmodel. Als Sociaal Aandeelhouder van Matchpoint Amersfoort zetten Mondea adviseurs zich regelmatig in om maatschappelijke organisaties te helpen.

Matchpoint

Matchpoint heeft als doel het Betrokken Ondernemen te initiëren, stimuleren en aangevraagde projecten te matchen. Matchpoint realiseert deze projecten middel van samenwerking van het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en de gemeente Amersfoort. Een andere kijk op ondernemen! Meer weten: www.ravelijn-amersfoort.nl

Contactpersoon Matchpoint: Carin Kampman: 06-5539 3309


---- --