Politie Zeeland


---


O-3462-2006 Inbraak in horecabedrijven
Afgelopen nacht werd ingebroken in een horecabedrijf in de Rimmelandstraat in Goes.
De toegang werd geforceerd en er werden enkele honderden euro's gestolen.

Dezelfde nacht werd ook ingebroken in een horecabedrijf in Scharendijke.
Men kwam binnen door het vernielen van een ruit. Uit het bedrijf werden meer dan duizend euro en een dvd-recorder met onbekende waarde gestolen.

W-3463-2006 Diefstal in school, Middelburg
Vrijdag tussen 10.30 en 12.00 uur werd in een school in Middelburg de portemonnee van een leerling gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en wat kleingeld, werd uit zijn jas, die aan de kapstok hing, weggenomen.

W-3464-2006 Diefstal uit auto, Oostkapelle
Op de Duinweg in Oostkapelle werd vrijdag tussen 11.30 en 13.30 uur een auto opengebroken.
Uit de auto werd een portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, weggenomen.

W-3465-2006 Aanhouding in Vlissingen
In de Scheldestraat in Vlissingen werd vrijdag om 03.15 uur een 27-jarige man uit Zoetermeer aangehouden wegens mishandeling.
De politie zag hem, tijdens surveillance op het Bellamypark, een onbekende man die op de grond lag, schoppen. Bij de het zien van de politie ging de 27-jarige er op de fiets vandoor. Rond 03.15 uur werd hij, na het inzetten van een diensthond, aangehouden in de Scheldestraat. Bij de zijn aanhouding gaf hij een valse naam op. De Zoetermeerder, die na verhoor weer in vrijheid werd gesteld, werd gelijk weer aangehouden vanwege een nog uit te zitten straf. Hij is overgebracht naar Torentijd.

Z-3466-2006 Hardrijders in Terneuzen
Drie Belgische automobilisten moesten vrijdag hun rijbewijs inleveren omdat ze in de Guido Gezellestraat meer dan 50 km/h te hard reden.
In de Guido Gezellestraat geldt een maximum snelheid van 50 km/h. Het betreffen een 28-jarige man uit Lochristi, een 24-jarige man uit Vilvoorde en een evenoude man uit Oosterzele.


---- --