3 e persbericht van vrijdag 22 december 2006

Eindhoven, 22-12-2006 o Berichten uit de regio

Helmond: Politie houdt man aan voor mishandeling en bedreiging

Een 45-jarige Helmonder is vrijdag rond 15.00 uur aangehouden op De Bergen. Hij zou eerder die middag een 15-jarige jongen uit Helmond hebben bedreigd en mishandeld. De man dacht dat de jongen en zijn vrienden een vuilcontainer hadden omvergegooid. Hij sloeg de jongen in het gezicht. Daarna verdween de man. Even later kwam hij terug met een houten stok en bedreigde de jongen daarmee. De politie werd gebeld en de man kon worden aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Asten: Politie houdt man aan voor bedreiging en vernieling

In zijn woning in Asten is vrijdagmiddag rond 15.20 uur een 19-jarige man aangehouden. Hij zou eerder die middag een 63-jarige buurvrouw hebben bedreigd. Hij sloot de vrouw op in haar eigen schuur. Toen hij de schuur weer opende probeerde de vrouw in haar auto te stappen. De man bedreigde en beledigde de vrouw. Hij schopte tegen het portier van de auto waardoor de deur ontzet raakte. De man is meegenomen naar het bureau. Hij is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.

Son: Rijbewijs kwijt

Vrijdag rond 17.40 uur is het rijbewijs van een 42-jarige man uit Tilburg ingevorderd. Hij reed in zijn personenauto over Ekkersrijt 4000 en raakte betrokken bij een aanrijding. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies een promillage van ruim 1,35. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.