Verkiezing Mooiste Lach van Nederland


AMSTERDAM, 20061222 -- Het is vandaag precies een jaar geleden dat de verkiezing `Mooiste Lach van Nederland' van start ging. En ook dit jaar zal in het kader van een positiever Nederland vanaf vandaag tot eind januari 2006 de verkiezing 'Mooiste lach van Nederland' worden gehouden. De verkiezing is een initiatief van de stichting Nederland Positief in samenwerking met Right Marktonderzoek.

De verkiezing duurt tot 22 januari 2007 en er kan gestemd worden via: www.mooistelach.nl

De stichting Nederland Positief organiseert de verkiezing voor de tweede maal. Eerdere winnaar was zanger Frans Bauer. Chantal Janzen eindige toen als tweede. In een maand tijd brachten tijdens de eerste verkiezing ruim 70 duizend Nederlanders hun stem uit via het internet.

Stichting Nederland Positief heeft ten doel gesteld om een platform te zijn voor een positiever Nederland. De stichting is initiatiefnemer van de officiële Nederlandse Wall of Fame, het landelijk onderzoek naar de `Meest Positieve Nederlander' en zij reikt jaarlijks de Oorkonde Nederland Positief uit.

Bekende Nederlanders als actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen, musicalster Nurlaila Karim en presentatrice Gallyon van Vessem zijn als ambassadrice aan de stichting verbonden.

Onlangs zijn Majoor Bosshardt en presentator Henny Huisman ingelijfd als ere-leden van het Comité van Aanbeveling en heeft het internationaal bekende topmodel Marvy Rieder haar naam aan Nederland Positief verbonden. Zij gaat zich als gloednieuwe ambassadrice inzetten voor de één jaar oude stichting.





Ingezonden persbericht