Gemeente Meppel


Postbus 501
7940 AM Meppel
Stadhuis Grote Oever 26
tel. (0522) 850500

650 Meppelers naar voetbalwedstrijd Heerenveen op 23 december (5-12-2006)

De gemeente Meppel doet mee aan de actie âVul je vak!â van s.c. Heerenveen. S.c. Heerenveeen wil met deze actie de nieuwe afbeelding keeper Noord tribune voor een breed publiek toegankelijk maken. Ze hebben hiervoor een aantal omliggende gemeenten, waaronder onze gemeente, gevraagd om hieraan mee te doen. De deelnemende gemeenten âkopenâ voor één wedstrijd een vak en bieden 650 inwoners de kans om gratis een wedstrijd van s.c. Heerenveen bij te wonen.

Meppel woont de wedstrijd s.c. Heerenveen â Excelsior op zaterdag 23 december 2006 bij. Met een optocht van dertien bussen gaat Meppel die dag naar de wedstrijd!

Om de kaarten onder de inwoners van de gemeente te verdelen zijn er verschillende organisaties ingeschakeld.

Ook krijgt elk huishouden uit de Gemeente Meppel de kans om twee kaarten te bemachtigen. Begin december is een âvul je vakâ krant met een raamposter huis aan huis verspreid in de gemeente. Hero de Mascotte van Heerenveen belt op 16 december dan misschien aan met kaarten voor de wedstrijd.

De enige tegenprestatie die van de supporters uit Meppel verlangd wordt is dat ze Meppel goed vertegenwoordigen in het Friese Heerenveen. De gemeente die dit seizoen volgens een jury het meest opvalt in het Abe Lenstra stadion mag nog eens naar Heerenveen; voor een uniek feest. logo vul je vak

De deelname van Meppel wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een aantal bedrijven uit Meppel. Het college van Burgemeester en wethouders is enthousiast over de âvul je vakâ actie die uitstekend past bij het uitvoeringsprogramma Mee(r) doen met Meppel.

Kijk voor meer informatie ook op de website van S.C. Heerenveen...