Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ultieme trouwbestemming pakt FLINK uit:
MALEDIVEN ZOEKEN AANSTAANDE BRUIDSPAREN VOOR DROOMWEDSTRIJD OP DE VAKANTIEBEURS

Amsterdam, december 2006 - Trouwen onder de open hemel, op een hagelwit strand aan een eindeloze azuurblauwe zee, iets romantischer is nauwelijks te bedenken. De Malediven gelden dan ook als de meest romantische plek ter wereld om te trouwen. Om die status te onderstrepen, organiseren de Malediven op de komende Vakantiebeurs een spetterende wedstrijd - voor aanstaande bruidsparen! De hoofdprijs: een romantische huwelijksreis naar die droombestemming.

Nog nooit vertoond: een wedstrijd voor aanstaande bruidsparen, met prachtige prijzen voor een geweldige start van hun huwelijk. Op de Vakantiebeurs in Utrecht (van 9 tot 14 januari) leggen de Malediven aanstaande bruidsparen in de watten.

PRIJZEN OM VOOR TE TROUWEN
Op gezette tijden gaan er flinke prijzen uit, exclusief voor verliefde stellen met trouwplannen. Zo krijgt een prachtige bruidsjapon m(t accessoires van Sposa Bella Bruidsmode in Hilversum op de Vakantiebeurs een nieuwe eigenaar. En knipt sterrenkapper Rob Peetoom (wiens Hair + Make-Up Salons over het hele land verspreid zitten) een persoonlijk bruidskapsel. Er zijn gratis kaarten voor de Love & Marriage beurs (de eerstvolgende vindt plaats op 13 en 14 januari in Groningen), verrassingspakketten van het magazine Bruid en Bruidegom en zonnebank abonnementen van Sundays (een keten van ruim 50 professionele zonnestudio's). Maar de ultieme droomprijs is toch wel het compleet verzorgde bruidsarrangement naar de Malediven. Voor twee personen, uiteraard.

MALEDIVEN: GEEN STRESS
De Malediven, een exotisch paradijs met hagelwitte stranden en wuivende palmbomen, liggen op ongeveer 1000 kilometer ten Westen van Sri Lanka, in de Indische Oceaan. De bijna 1200 eilandjes van de Malediven garanderen een droomvakantie voor liefhebbers van rust, scubaduikers én aanstaande bruidsparen. Wie uitgerust terug wil komen van een geweldige vakantie vormen de Malediven een ideale vakantiebestemming. Hier heersen stress noch drukte. De gasten, die in ultieme gastvrijheid worden ontvangen en verwend, kunnen heerlijk genieten van talloze watersportactiviteiten of gewoon alleen maar gaan luieren aan de meest fantastische stranden. Duikers komen aan hun trekken: Afgelopen maart nog werd op de Malediven het wereldrecord scubaduiken met zoveel mogelijk duikers tegelijkertijd op één locatie gevestigd.

Zie voor meer informatie over de Malediven www.visitmaldives.com of mail Malediven@usp.nl