Gemeente Utrecht


Utrecht, 14 december 2006
Sw/148

Midwinterfeest op stadsboerderij Transwijk

Stadsboerderij Transwijk is zondag 24 december helemaal in de sfeer van kerstmis en de midwinter. Jong en oud is welkom om aan verschillende activiteiten mee te doen, zoals het versieren van de grote kerstboom op het terrein aan de Europalaan. Niet alleen de medewerkers, maar ook de dieren van de boerderij zijn in winterse sferen: de stal is omgetoverd tot een prachtige winterstal.

Iedereen is van harte welkom om te helpen bij het versieren van de grote kerstboom. Je kan versieringen maken van natuurlijke materialen zoals popcornslingers en gelamineerde herfstbladeren. Ook kan je een kalender maken voor 2007, het jaar dat bijna voor de deur staat. Alle activiteiten worden begeleid door een medewerker van de boerderij.

De materialen zijn aanwezig en de toegang is gratis. Voor warme chocolademelk met een versnapering wordt gezorgd. De activiteiten duren van 13.00 tot 16.00 uur. De boerderij sluit om 16.00 uur.

Openingstijden stadsboerderij Transwijk tijdens de feestdagen
De boerderij is eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Tweede kerstdag en Oudjaarsdag is de boerderij geopend van 13.00 tot 16.30 uur.



Gemeente Utrecht