Politie Flevoland

Aanhoudingen na ruzie

Almere, 24-12-2006 o Na een vechtpartij op het Deventerpad zijn vrijdagnacht drie Almeerders van 19, 20 en 23 jaar en een man van 21 jaar uit Hilversum aangehouden. Zij raakten slaags met elkaar, vermoedelijk vanwege de meisjes die erbij waren.

Een van de meisjes raakte hierbij gewond en moest naar het Flevoziekenhuis voor behandeling. Getuigen hadden gezien dat de 19-jarige met een klein zwaard liep te zwaaien, die later door de 20-jarige verborgen zou zijn. Bij de doorzoeking vond de politie het zwaard in zijn woning. Beiden zijn aangehouden voor hun aandeel in de vechtpartij. Op basis van hun signalement werden kort daarop ook de 23-jarige Almeerder en de man uit Hilversum aangehouden door het biketeam. Ze zijn alle vier na verhoor in verzekering gesteld.

In een uitgaansgelegenheid aan de Grote Markt is vrijdagnacht een 40-jarige Almeerder gewond geraakt toen hij slaags raakte om een vrouw met een 29-jarige man uit Weesp. Die sloeg hem met een kapot glas op zijn hoofd, waarna hij per GGD-ambulance naar het Flevoziekenhuis moest voor behandeling. De man uit Weesp is aangehouden en in verzekering gesteld voor verhoor wegens zware mishandeling.