2e persbericht van zondag 24 december 2006

Eindhoven, 24-12-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Snelheidsduivel moet rijbewijs inleveren

Op de Proffesor Dr. Dorgelolaan is zaterdagavond rond 21.20 uur een 22-jarige automobilist uit Sint Maartensdijk betrapt toen hij maar liefst 84 km/u te hard reed. De man reed met een snelheid van 134 km/u over de eerdergenoemde straat, waar maximaal 50 gereden mag worden. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Opgepakt na slaan politiepaard

Op het Stratumseind is zondag rond 4.15 uur een 21-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man werd betrapt toen hij een politiepaard sloeg. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daarna mocht hij naar huis. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Motor gestolen

Vanaf de Jeroen Boschlaan is tussen woensdag 18.00 uur en zaterdag 17.00 uur een grijze Suzuki met het kenteken MH-LS-93 gestolen.

Eindhoven: Dronken automobilist rijdt door rood

Op het Brucknerplein is zondag rond 1.30 uur een 32-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. De politie zag de man bij het verkeersplein aan de Keizer Karel V Singel door rood rijden en ging achter de man aan. Op het Brucknerplein werd hij gecontroleerd. De man bleek gedronken te hebben. Bij hem werd een promillage van ruim 1,85 gemeten. De man moest zijn rijbewijs bij de politie achterlaten. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.