Gemeente Zoetermeer

Creatief programma voor kids

De VrijeTijdsCentra hebben een leuk en afwisselend knutselprogramma voor de kerstvakantie. Kinderen die niet willen knutselen kunnen ook uitstekend terecht bij de VrijeTijdsCentra. De centra bieden vele spellen buiten en binnen, zoals voetbal, basketbal, computerspellen en bordspellen. Met uitzondering van 25, 26 december en 1 januari zijn de centra van maandag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur.

Bovendien zijn er drie speciale activiteiten:

Winterwijkavond: Op vrijdagavond 22 december is er een Winterwijkavond. Een avond in kerstsfeer en met vele kraampjes. Activiteiten bestaan uit: kerststukjesmaken, kinderkoor, streetdance, kerstballen versieren, windlichtjes schilderen, diverse winterspelletjes en een bezoek van de dieren van de kinderboerderij en de kerstman. Ouders en kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van 18.30- 21.30 uur welkom. Toegang is gratis en voor de activiteiten is er een activiteitenkaart te koop voor 2 euro.

Nieuwjaars BBQ: op vrijdagavond 5 januari 2007 is er een Nieuwjaars BBQ op VTC Rokkeveen. Voorinschrijven is verplicht de kosten van 3 euro per kind, te voldoen bij inschrijving aan de kassa van het centrum en vol is vol.

Nieuwjaars dinerdansant: vrijdagavond 5 januari 2007 is er een Nieuwjaars dinerdansant (eten met disco) op VrijeTijdsCentrum Zegwaartseweg. Voorinschrijven is verplicht en vol is vol, dus wees snel. Kosten 3 euro per kind en bij inschrijving te voldoen aan de kassa van het centrum.