Politie Zeeland


---

Z-3485-2006 Telefoon gestolen
Omstreeks 23.12 uur gisteravond zat een 36-jarige man uit Terneuzen achterop een fiets die bestuurd werd door een vriend van hem.
Hij wilde de vriend een sms-je laten lezen op zijn telefoon en gaf hiertoe de gsm door aan de bestuurder van de fiets. Precies op dat moment reed er een scooter langs het tweetal, een persoon die op de scooter zat griste het telefoontje uit handen van de vriend. De waarde van de gsm is niet bekend.

O-3486-2006 Brand in oud schoolgebouw
In het oude schoolgebouw aan de Nieuwstraat in Goes is gisteravond rond 23.45 uur een grote brand ontstaan.
Op het moment dat de brand ontstond waren er vier personen aanwezig in het gebouw. Twee daarvan wonen in het gebouw. Een van de bewoners ging wat te drinken halen en ontdekte de brand. Alle vier de aanwezigen hebben het pand op tijd kunnen verlaten. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan, de technische recherche gaat sporenonderzoek doen. In het pand was nog een terrarium aanwezig waar slangen in zaten, die zijn op tijd gered door de brandweer. Over de schade is eveneens nog niets bekend. Opvang voor de aanwezigen is geregeld, zij brachten de nacht elders door.

Z-3487-2006 Poging doodslag na vechtpartij
Omstreeks 02.15 uur is een vechtpartij ontstaan bij een cafe in IJzendijke.
De vechtpartij speelde zich voornamelijk af op de weg voor het cafe. Kort na de vechtpartij stapte een van de deelnemers in zijn auto en reed op een "tegenstander" in. Dit slachtoffer, een 20-jarige man uit de gemeente Sluis, vloog via de motorkap van de personenauto op de straat. Hij liep wat stijve gewrichten op door de aanrijding. De veroorzaker van de aanrijding is doorgereden. Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar deze poging tot doodslag. Er zijn diverse getuigen van het voorval, met hen zal vandaag contact opgenomen worden door de politie. (

Politie Zeeland