Politie Drenthe

Eerste Kerstdag

Emmen, 25-12-2006

Politie controleert motorcrossers
NORG - Zondagmorgen heeft de politie in de omgeving van Norg, Veenhuizen en Huis ter Heide een aantal motorcrossers gecontroleerd. Deze rijden vaak op zondagmorgen in dit gebied. Alle twintig bestuurders die zijn gecontroleerd hadden alles in orde. Er zijn dus geen bekeuringen uitgedeeld. (06-210936)

Inbraak kledingzaak
EMMEN - Zondagmorgen vroeg is ingebroken in een kledingzaak aan de Minister Kanstraat. De daders zijn binnengekomen door een ruit naast de toegangsdeur te vernielen. Behalve enkele kledingstukken zijn er eveneens sieraden gestolen. De politie onderzoekt deze zaak. (06-210918)

Man aangehouden na mishandeling
DALEN - Zondagavond heeft de politie op de Huttenheugte aan de Reindersdijk een 44-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij had een 17-jarige jongen uit Coevorden een klap tegen zijn hoofd gegeven bij een ruzie. Wat de oorzaak is geweest is niet bekend. De man uit Rotterdam kreeg na verhoor in overleg met het Openbaar Ministerie een boete opgelegd van ¤ 130. (06-211032)

Automobilist onwel op A28
HOOGEVEEN - Zondagmiddag zagen agenten op de A28 een auto slingerend over de snelweg rijden. De bestuurder ging steeds langzamer rijden. Nadat de auto na diverse stoptekens zonder ongelukken tot stilstand was gekomen, bleek dat de 76-jarige bestuurder uit Deventer zich niet goed voelde. Hij is naar het Bethesdaziekenhuis gebracht, waar later bleek dat hij een lichte beroerte had gehad. (06-210981)

Politie verwijdert jeugd van schoolplein
EMMEN - Zondagmiddag heeft de politie op het schoolplein aan de Geuzingerbrink zes jongeren bekeurd, tussen 13 en 17 jaar, die zich op het schoolplein bevonden. Daar staan borden dat de toegang verboden is. Een van de aanwezigen had enkele zakjes weed bij zich. Dat is in beslag genomen. (06-211004)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 361280.