2e persbericht van maandag 25 december 2006

Eindhoven, 25-12-2006 o Berichten uit de regio

Mierlo: Automobilist omgekomen bij eenzijdige aanrijding

Een bestuurder (identiteit nog onbekend) van een personenauto is maandagmiddag om het leven gekomen bij een eenzijdige aanrijding op de Geldropseweg. De man reed rond 15.20 uur met zijn auto vanuit de richting Mierlo tegen een boom langs de kant van de weg. De wagen is vrij snel daarna in brand gevlogen. Omstanders hebben geprobeerd de auto te blussen en de man te redden. Hij is ter plaatse overleden. De politie onderzoekt de aanrijding.

Best: Computers gestolen

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Bedrijfsweg zijn onder meer enkele computers weggehaald. Dat gebeurde zondagavond rond 21.00 uur. Een toegangsdeur van het pand is opengebroken.

Veldhoven: Inbraak in woning

In een woning aan de Van Aelstlaan is zondag tussen 16.00 en 23.00 uur ingebroken. Er werden onder meer twee i-pods en sieraden meegenomen. Het is nog onduidelijk hoe het huis is betreden.

Bergeijk: Computer met flatscreen weggehaald

Zondag tussen 12.45 en 22.30 uur is ingebroken in een woning aan het Sterrepad. Er verdween onder meer een computer met flatscreen. Een raam aan de achterkant van het huis is opengebroken.

Valkenswaard: Bedrijfsinbraak

In een bedrijf aan de John F. Kennedylaan is zondagavond rond 21.30 uur ingebroken. Een deur van het pand is opengebroken. Er werden onder meer enkele computers en flatscreens weggehaald.