Ingezonden persbericht


Wat?
Feest in de Kerstvakantie!

Wanneer?

Kerstvakantie regio Zuid

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk

Tijd?
Iedere dag
van 10.00 tot 18.00 uur
(Receptie sluit om 16.00 uur)

PERSBERICHT

Feest bij Hemelrijk in
de Kerstvakantie!

Geachte redactie,

Bij BillyBird Park Hemelrijk is het tijdens de Kerstvakantie weer ouderwets genieten geblazen. Naast alle speelmogelijkheden die het park biedt, zijn er tussen Kerst en Nieuwjaar extra feestelijke activiteiten te beleven in het park.

Dit jaar is Hemelrijk voor het eerst 365 dagen per jaar geopend, dus ook op Eerste en Tweede Kerstdag. De grote, nostalgische kerststal zorgt in de Kerstvakantie weer voor ouderwetse gezelligheid in Zeeroversland. Een gezellig en betoverend kerstlandschap voor onze piraten, waar lekker geklommen, geklauterd en gesprongen kan worden.

Extra activiteiten

Van 26 t/m 30 december zijn er allerlei extra activiteiten te beleven. Zo trakteert Hemelrijk iedere middag op oliebollen en zijn er tijdens de Kerstvakantie dagelijks gratis voorstellingen in het knusse Poppentheater. Kinderen kunnen zich in Zeeroversland laten schminken en ansichtkaarten maken en versieren voor familie en vrienden.

De BillyBird Kindershow is in de winterperiode ook weer terug bij Hemelrijk met iedere maand een nieuwe show. Van november tot Pasen vertellen de piraten Kattekwaad en Kaatje iedere zondag in Zeeroversland weer een sterk verhaal (m.u.v. de feestdagen). Mis 'm niet!

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK

BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis ook over de uitgestrekte Outback Valley, een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin en een prachtig strandbad. In de Outback Valley vindt men een spannend touwenparcours, een bootjesglijbaan, bungee-trampolines en de klimberg Hemelaya. BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. Hemelrijk is 365 dagen per jaar vanaf 10.00 uur geopend. Alle activiteiten en shows zijn inbegrepen bij de all-in toegangsprijs van ¤ 6,50 p.p., abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.billybird.nl.