Gemeente Amsterdam



Sneeuwpret in de Rai

30 november 2006
-

Heeft Amsterdam een zachte winter, zijn de straten sneeuwvrij en zijn de grachten onbevroren, dan is Kdz! Winter wellicht een oplossing voor kinderen tussen 4 en 88 jaar. Van dinsdag 26 december tot en met zaterdag 30 december 2006 wordt dit interactieve winterse evenement georganiseerd in de Amstelhal van de Rai.

poster winterland In het eerste uur vertellen Nederlandse artiesten en figuren uit verschillende kinderseries het verhaal. Koning Winter is zijn winterklok kwijt en kan er niet voor zorgen dat het Winter wordt. De volgende twee uren kunnen de bezoekers Koning Winter helpen door het uitvoeren van opdrachten. Zo moeten er iglo's gebouwd worden, moet men over ijsschotsen springen en de klokdieven verjagen met sneeuwballen om zo bij het Winterpaleis van de koning uit te komen. Als alle opdrachten zijn uitgevoerd, gaan de deuren naar Winterland open.

Er zijn twee voorstellingen per dag. Show 1 van 11.00 uur tot 14.00 uur en show 2 van 13.00 uur tot 16.00 uur. De toegangsprijs is EUR 16.50 per persoon. Eten en drinken is niet bij de prijs inbegrepen. Locatie is de Amstelhal van de Rai. Meer informatie is te vinden op de website.