Politie Limburg-Noord




Datum: 26-12-2006
Tijd bericht: 12:54
Plaats: Baexem
De politie arresteerde zaterdagavond in de Dorpsstraat een 26-jarige man uit Weert op verdenking van het in bezit hebben van diverse verdovende middelen.
Kort daarvoor kwam er een melding binnen dat er een bestuurder van een personenauto slingerd over de weg reed vlakbij parkeerplaats De Molshoof in Kelpen. De politie trof daar het voertuig niet meer aan. Direct daarna volgde een melding dat de slingerende bestuurder in Baexem was gestopt. Daar aangekomen bleek de bestuurder inmiddels in slaap gevallen te zijn. Toen hij door een van de agenten gewekt werd en verzocht werd zijn rijbewijs te tonen kreeg de man een paniekaanval en viel hij, tijdens het zoeken naar zijn rijbewijs, opnieuw in slaap. Omdat de agenten zijn medische toestand niet vertrouwden werd een ambulance opgeroepen. Na een controle bleek dat er medisch niets met de man aan de hand was. Toen de agenten de man vroegen of ze zijn auto mochten controleren bleek de man diverse flessen lachgas bij zich te hebben, evenals een aantal ballonnen waarmee lachgas ingeademd kan worden. Het lachgas heeft een verslappende en verdovende werking en is derhalve verboden. Ook werd er ongeveer 50 gram cocaïne aangetroffen en ongeveer
1 liter GHB. De verdachte werd meegenomen naar het bureau, de volgende dag gehoord en de politie onderzoekt de zaak.






Mediaberichten


























Politie arresteert man op verdenking van bezit verdovende middelen
Datum:

26-12-2006
Tijd bericht:

12:54
Plaats:

Baexem


De politie arresteerde zaterdagavond in de Dorpsstraat een 26-jarige man uit Weert op verdenking van het in bezit hebben van diverse verdovende middelen.


Kort daarvoor kwam er een melding binnen dat er een bestuurder van een personenauto slingerd over de weg reed vlakbij parkeerplaats De Molshoof in Kelpen. De politie trof daar het voertuig niet meer aan. Direct daarna volgde een melding dat de slingerende bestuurder in Baexem was gestopt. Daar aangekomen bleek de bestuurder inmiddels in slaap gevallen te zijn. Toen hij door een van de agenten gewekt werd en verzocht werd zijn rijbewijs te tonen kreeg de man een paniekaanval en viel hij, tijdens het zoeken naar zijn rijbewijs, opnieuw in slaap. Omdat de agenten zijn medische toestand niet vertrouwden werd een ambulance opgeroepen. Na een controle bleek dat er medisch niets met de man aan de hand was. Toen de agenten de man vroegen of ze zijn auto mochten controleren bleek de man diverse flessen lachgas bij zich te hebben, evenals een aantal ballonnen waarmee lachgas ingeademd kan worden. Het lachgas heeft een verslappende en verdovende werking en is derhalve verboden. Ook werd er ongeveer 50 gram cocaïne aangetroffen en ongeveer 1 liter GHB. De verdachte werd meegenomen naar het bureau, de volgende dag gehoord en de politie onderzoekt de zaak.