Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CULINAIR KERSTDINER VOOR DIEREN IN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Kersthapjes voor olifanten, mantelbavianen, chimpansees en gorilla's

Hilvarenbeek, vrijdag 3 november 2006 - Safaripark Beekse Bergen verrast haar inwoners op Tweede Kerstdag met een speciaal kerstdiner. Onder meer de olifanten, chimpansees, bavianen en gorilla's krijgen op dinsdag 26 december een culinair hoogstandje voorgeschoteld. Op het kerstmenu staan luxe vruchten, groente, fruit en hooi. Het diner is voor de bezoekers van het Afrikaanse wildlife park een uniek schouwspel.

Op Tweede Kerstdag (dinsdag 26 december) is het niet alleen kerst voor de bezoekers van Safaripark Beekse Bergen. Ook de inwoners vieren die dag een smaakvol kerstfeest. Tussen 11.30 en 14.30 uur krijgen verschillende diersoorten een heerlijk kerstmenu voorgeschoteld. Voor de bezoekers van het safaripark is dit een bijzonder schouwspel waarbij de dieren - onder meer de chimpansees en gorilla's - proberen zo snel mogelijk de lekkernijen in hun verblijf te bemachtigen. Ook de olifanten en de bavianen - die samenleven in één groot verblijf - zorgen voor een uniek schouwspel. Doordat Safaripark Beekse Bergen te voet maar ook per bus en auto kan worden bezocht, kunnen bezoekers het kerstdiner van dichtbij meemaken. Langs de wandelroute is er erwtensoep, koek & zopie en gluhwein verkrijgbaar

Kerstman en versierde safaribus
Om het kerstfeest compleet te maken, brengt ook de kerstman een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Bovendien zijn het park en de safaribussen in de periode rondom de kerstdagen feestelijk versierd. Safaripark Beekse Bergen is 365 per jaar geopend en biedt van 6 november tot en met 31 maart een verlaagde entreeprijs voor de wintersafari à E 10,95 per persoon. Bezoekers kunnen indien gewenst in safaristijl overnachten in een Afrikaanse jungalow in het naastgelegen Libéma Vakantiepark Beekse Bergen. Meer informatie over het Afrikaanse wildlife park is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---