Save me at christmas: Dansen in kerstsfeer voor de Orang Oetan


Dinsdag 26 december 2006 19.00 uur - 04.00 uur feesten en beesten voor de aapjes in kerstsfeer om wederom een record bedrag voor dit goede doel op te halen

AMSTERDAM, 20061214 -- Op Dinsdag 26 december is er een exclusief Dinner & Dance feest in Hotel Arena. Met dit exclusieve feest zal er geld worden opgehaald om het uitsterven van de Orang Oetan tegen te gaan en het regenwoud in tact te houden. Vele bekende DJ's, zoals Brian S, Marnix, Laidback Luke, Raymundo, Robert Feel Good en MC Lex Empress zullen geheel belangeloos hun kunsten vertonen achter de draaitafels om er een onvergetelijke tweede kerstavond van te maken.

Tijdens deze speciale avond zal ook de lancering zijn van de Monkey Business kalender waaraan onder andere is meegewerkt door Chris Zegers, Wendy van Dijk, Katja Schuurman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Vivienne van den Assem. Het eerste exemplaar zal tijdens deze avond op feestelijke wijze worden overhandigd.

Fundraising via SAVE ME party

Op een `feel-good moment' maakt Monkey Business jongeren bewust van de ernstige situatie van de bedreigde Orang Oetan en het verdwijnen van de tropische regenwouden. Niet op een belerende toon of saaie manier, maar Monkey Business bewijst al 3 jaar dat feel good & do good erg goed samen gaan. Op top locaties als Hotel Arena, Panama, Blijburg, Westergasterrein, Woodstock, Jimmy Woo, Ocean Diva en zelfs het Van Gogh Museum, heeft Monkey Business trendy en succesvolle feesten neergezet.
En nu is het weer tijd voor een mooie afsluiting van het jaar in Hotel Arena, SAVE ME@CHRISTMAS. Voor meer info zie www.saveme.nl.

Kaartverkoop
Dinner&Dance vanaf 19:00 uur. Kaarten ¤50,- (incl.wijn). Dance kaarten ¤ 15 presale. Verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: Amsterdam Hotel Arena, Haarlem Zoe, Rotterdam: G.nius Records





Stichting Monkey Business