LLiNK

Rotterdam, 6 december 2006


- PERSBERICHT -

Eindejaarsspecial McDonald's Kitchen

Andy McDonald blikt samen met BN'ers op culinaire wijze terug op 2006

Topkok Andy McDonald was afgelopen jaar dé smaakmaker van LLiNK. Daarom presenteert LLiNK een speciale eindejaarseditie van McDonald's Kitchen: De Smaakmakers van 2006! In deze special blikt Andy McDonald samen met presentator Bas Westerweel en vier bekende Nederlandse smaakmakers op culinaire wijze terug op het afgelopen jaar. De special van McDonald's Kitchen is op woensdag 27 december om 20:30 uur te zien op Nederland 3.

Terwijl de BN'ers een handje meehelpen met kokkerellen, wordt ondertussen 'hun' jaar in beeld gebracht. Wie Andy en Bas te gast hebben blijft nog even een verassing! Andy spreekt altijd lyrisch over smaken. Zijn favoriete smaken zijn terugkerende thema's in al zijn creaties. Voor hem bestaat het leven binnen en buiten de keuken uit een 'zoetje', 'zuurtje', 'bittertje' en 'zoutje'. Wie van de gasten had een zoet jaar, en wie had het zuur?

Tijdens het bereiden van lekkere vlees- en visloze hapjes wordt het afgelopen jaar van de vier BN'ers op smakelijke wijze belicht. Het wordt een bijzondere terugblik op 2006, en met de recepten uit de uitzending kun je thuis tijdens oud en nieuw weer eens iets anders op tafel zetten dan een gevulde kalkoen of oliebollen.

In 'McDonald's kitchen' verrast topkok Andy McDonald samen met presentator Bas Westerweel de kijker met een nieuwe manier van koken, namelijk lekker en gezond zonder vlees en vis. In mei 2007 komt LLiNK met een nieuwe reeks uitzendingen McDonald's Kitchen.

McDonald's Kitchen is een programma van LLiNK en op woensdag 27 december om 20:30 uur te zien op Nederland 3. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


---
EINDE PERSBERICHT

Beeldmateriaal in hoge resolutie is te vinden op:

http://www.llink.nl/Beeldmateriaal.133.0.html