Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 27-12-2006

Vrouw met auto over de kop
PESSE Een 47-jarige vrouw uit Zwolle raakte woensdagmiddag gewond op de A28. Door nog onbekende oorzaak sloeg ze met haar auto over de kop en kwam uiteindelijk op het wegdek via de rechterberm tot stilstand. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd en is ter observatie naar het ziekenhuis in Hoogeveen gebracht. Getuigen hebben zich over de vrouw en haar hondje ontfermd voordat de hulpverleners ter plaatse waren. Het hondje is tijdelijk opgevangen door medewerkers van de dierenambulance. (BPS 06-211603)

Inbraak bij sport- en evenementencentrum
ASSEN In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken bij een sport- en evenementencentrum aan de Stadsbroek. Het is nog niet bekend hoe de daders zijn binnengekomen. Er zijn onder meer spullen uit de kluis gehaald. Het is nog niet bekend wat precies is weggenomen. De politie onderzoekt de zaak. (BPS 06-211392)

Gereedschap gestolen
ASSEN Medewerkers van een organisatie aan de Weverstraat ontdekten woensdagmorgen een diefstal en deden aangifte bij de politie. De exacte datum en het tijdstip van de inbraak is nog niet bekend. Er is met name gereedschap weggenomen. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844.

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema, telefoon 0592 361280.