Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

U-Niq in de Melkweg

U-NIQ ADRENALINE TOUR
U-niq /Winne / A&C / Feis & Milz Rotterdamse HipHop

Do 28 december ? Melkweg, Oude Zaal ? prijs?

Na de release van het langverwachte album Rotterdam zal U-Niq Nederland nu wakker schudden met zijn Adrenaline Tour 2006. De tour is inmiddels al begonnen, 27 oktober in Club Imax te Rotterdam, de thuisbasis van U-Niq. Er zullen nog vele andere steden in Nederland worden aangedaan. Tijdens de tour zal hij worden vergezeld door Winne, Feis, Milz, Alex & Crimson.

Na zijn in 1999 uitgebrachte Engelstalige album en samengewerkt te hebben met artiesten als Nas, Guru en Postmen is U-Niq terug. Met het album Rotterdam, dat in juli dit jaar verscheen, weet U-Niq zijn thuishaven weer op de kaart te zetten. Rotterdam is tijdens de tour goed vertegenwoordigd met Winne, Feis (bekend van het nummer Klein, Klein jongetje met U-Niq), Milz (Doe Je Ding! met Feis) en Alex & Crimson (van het nummer Dit is A&C). Al deze artiesten zijn tevens te horen op het nummer Rotterdam Remix.

De Adrenaline Tour wordt georganiseerd in samenwerking met State Magazine, The Box en FunX. Van 27 oktober tot en met 12 januari zullen de Rotterdammers Nederland voorzien van een flinke dosis adrenaline!



Ingezonden persbericht