Politie Limburg-Zuid

Datum donderdag 28 december 2006

Elsloo; auto vernield bij vechtpartij

Tijdens een vechtpartij tussen enkele jongeren in Elsloo, werd in de nacht van woensdag op donderdag, een auto vernield.

De politie trof op de Tiendstraat in Elsloo een bijna compleet vernielde auto van een 20-jarige inwoner uit die plaats aan. Van de auto waren onder andere de banden lek gestoken en de ruiten vernield.

Volgens de eigenaar van de auto, had hij in Neerbeek onenigheid gekregen met een andere automobilist over diens rijgedrag. Op de Aldenhofstraat kwam het tot een vechtpartij waarbij ook enkele andere personen betrokken zouden zijn geweest. De politie stelt een onderzoek in naar de daders van de vernielingen aan de auto.

Hoensbroek; schade door vuurwerk

Woensdagavond is bij een woning aan de Koestraat in Hoensbroek een brievenbus compleet door vuurwerk vernield.

Door de explosie vloog de brievenbus tegen een auto, die acht meter verderop stond geparkeerd. Van deze auto werd een portier gedeukt en een ruit vernield.

Van de daders ontbreekt elk spoor.

Kerkrade; automobilist rijdt door na aanrijding met fietser

Woensdagmorgen omstreeks 10.55 uur is een automobilist doorgereden nadat hij op de kruising van de Hoofdstraat/Poststraat - Grupellostraat in Kerkrade betrokken was bij een aanrijding met een fietser.

De automobilist, verleende bij het oprijden van de kruising geen voorrang aan de 18-jarige fietser uit Kerkrade. Deze werd aan het achterwiel van zijn fiets geraakt en enkele meters voorruit geduwd, maar bleef op de been. Nadat het slachtoffer naar de kant van de weg was gegaan, reed de automobilist weg. De auto was een zilver grijze Renault Scenic.

De politie zoekt getuigen (0900 - 8844).

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --