Gemeente Harderwijk


Nieuwe dienstregeling BBA voor de gemeente Harderwijk

Met ingang van 10 december jongstleden is de dienstregeling van de NS veranderd. De dienstregeling en de route van de Stadsdienst Harderwijk en de verschillende streeklijnen van de BBA zijn hierop aangepast, waardoor er een betere afstemming en aansluiting met de treinen van en naar Zwolle en Amersfoort ontstaat.

Met name de dienstregeling en de route van beide Stadsdienstlijnen 1 en 2 hebben de nodige wijzigingen ondergaan. De belangrijkste is dat Stadslijn 1 en 2 niet meer een afzonderlijke ronde rijden, maar nu dezelfde route, echter wel in tegengestelde richting. Voor een retourtje met de Stadsdienst, buurtbus of de streeklijn binnen Harderwijk betaalt u nog steeds slechts 1 euro.

In de kerstperiode is huis-aan-huis een uitvouwbare kaart verspreid, waarop alle buslijnen en haltes van de Stadsdienst, Streeklijnen en Buurtbus zijn aangegeven. Tevens zijn de vertrektijden van de haltes van de Stadsdienst weergegeven alsmede de vertrektijden van de streeklijnen op het station van Harderwijk en de treinen van en naar Zwolle en Amersfoort.

Indien u deze uitvouwbare kaart niet heeft ontvangen of u heeft nog vragen over de nieuwe dienstregeling kunt u contact opnemen met de afdeling Inrichting Openbare Ruimte, de heer J. Langevoord, tel: 411 314.