Politie Amsterdam-Amstelland

Hoofd
communicatie Peter van der
Maat

Pers- en externe 020 - 559 36 voorlichting 80
Gerard
Remco GerretsenVrooland
Rob van der Leo
Veen Dortland
Ron Moes Sita
Koenders

E-mail: Website:
pers@amsterdam.politie.nl www.politie-amsterdam-amstelland.nl

Overval fastfoodrestaurant, daders voortvluchtig / A. Helfrichstraat (28/12/2006)

In de nacht van woensdag op donderdag, even na twaalven, heeft een overval plaatsgevonden op een fastfoodrestaurant aan de Admiraal Helfrichstraat. Drie daders bedreigden het aanwezige personeel met wapens en eisten geld. Er raakte niemand gewond. De overvallers zijn met onbekende buit vertrokken en zijn voortvluchtig. De recherche van district West onderzoekt de zaak.

Donderdag, even na middagnacht, overvielen drie daders een fastfoodrestaurant. De verdachten hebben onder andere een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Na de overval zijn zij in onbekende richting vertrokken, via de achteruitgang van het pand. De mannen hebben hun buit meegenomen in een grote doos met daarop het logo 'KFC'. De mannen waren allen rond de 1.70 tot 1.80 meter lang en waren in het donker gekleed. Eén dader had een zwart/wit geblokte sjaal om zijn gezicht, een andere dader droeg een muts en bedekte zijn gezicht met een zwarte sjaal. De derde dader had alleen een zwarte sjaal om zijn gezicht geslagen.

Het aanwezige personeel is door rechercheurs van Bureau Opsporing district West gehoord als getuige. Het onderzoeksteam roept andere mogelijke getuigen op contact met hen te zoeken via het telefoonnummer: 0 9 0 0 -- 8 8 4 4