Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 28-12-2006

Huiselijk geweld

Drunen Een 53 jarige man uit Drunen is op 27 december 2006 aangehouden i.v.m. mishandeling van zijn 60 jarige vrouw uit Drunen. De man is in verzekering gesteld.

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Een 36 jarige man uit Den Bosch is op 27 december 2006 aangehouden i.v.m. diefstal van kleding uit een winkel aan de Arena te Den Bosch. Omdat de man een veelpleger is, is hij in verzekering gesteld.

Verdachte van stalking aangehouden

s-Hertogenbosch Een 16 jarige jongen uit Den Bosch is op 27 december 2006 aangehouden i.v.m. stalking van een 17 jarig meisje uit Den Bosch. De verdachte is in verzekering gesteld.

Caravanbrand

Schaijk Op 27 december 2006 omstreeks 23.35 uur is brand ontstaan in een caravan aan de Palmstraat te Schaijk. De brand sloeg over naar twee naast gelegen caravans. Uiteindelijk zijn twee caravans uitgebrand en werd een derde zwaar beschadigd. De bewoners konden zich op tijd in veiligheid stellen. Twee honden en vier pups konden uit een van de caravans worden gered. Een vijfde pup overleefde de brand niet. Een van de caravanbewoners, een 48-jarige vrouw, is met ademhalingsproblemen overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. De brand is waarschijnlijk door kortsluiting ontstaan. De brandweer bluste de brand.

Aangehouden

Cuijk Woensdag heeft de politie van het Land van Cuijk twee mannen, 27 en 35 jaar aangehouden. De twee werden in hun woningen in Cuijk aangehouden. De 27-jarige man werd aangehouden omdat hij nog een straf van 57 hechtenis moet ondergaan. De 35-jarige man moest nog twee straffen, in totaal 19 dagen hechtenis, ondergaan.

Aangehouden voor vernieling

Cuijk Woensdagavond is een 33-jarige man uit Cuijk aangehouden. De man had bij een woning aan de Reaalstede in Cuijk een ruit vernield. De man die onder invloed was is voor verder onderzoek ingesloten.