1e persbericht van donderdag 28 december 2006

Eindhoven, 28-12-2006 * Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt fietsendief aan met hulp eigenaar

De politie heeft woensdag op de Melati van Javalaan rond 19.15 uur een 38-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij zou kort daarvoor, vanaf de achterplaats van een woning aan de Melati van Javalaan, een fiets hebben weggenomen. De bewoners namen een kijkje toen ze een ratelend geluid hoorden. Een man bleek er met hun fiets vandoor te gaan. Toen de bewoners hem hierop aanspraken liet hij de fiets los en zette hij het op een lopen. De bewoner rende de man achterna en kon hem in zijn kraag grijpen. De politie heeft de 38-jarige Eindhovenaar ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt verdachte huiselijk geweld aan

De politie heeft donderdagochtend rond 5.00 uur een 36-jarige man uit Eindhoven aangehouden in de woning van zijn 37-jarige vriendin uit Eindhoven. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor zijn vriendin te hebben mishandeld in haar woning in Woensel Zuid. De Eindhovenaar is aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Helmond: Politie houdt verdachte geluidsoverlast aan

De politie heeft donderdagochtend rond 0.15 uur een 36-jarige man uit Helmond aangehouden in zijn woning in Helmond Centrum. Hij zou kort daarvoor zijn geluidsapparatuur te hard hebben gezet. De Helmonder was eerder door de politie gewaarschuwd, maar dit had geen effect. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek en zijn geluidsapparatuur is in beslag genomen.

Beek en Donk: Diefstal uit woning

Woensdag werd tussen 13.00 uur en 20.00 uur ingebroken in een woning aan de Wilgenlaan. Uit de woning werden een laptop, mobiele telefoon en etenswaar weggenomen. Aan de achterzijde van de woning werd een klapraam opengebroken om binnen te komen.