Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONAL EN ARKEFLY LANCEREN 'ISLA MARGARITA'

Rijswijk, 27 december 2006 - Holland International, onderdeel van marktleider TUI Nederland, lanceert dit jaar de geheel nieuwe brochure 'Isla Margarita'. Vanaf 1 januari 2007 tot en met 31 oktober 2007 kunnen vakantiegangers wekelijks met ArkeFly, de luchtvaartmaatschappij van TUI Nederland, vertrekken naar dit veelzijdige eiland in de Caribische zee. Het tropische klimaat en de ligging voor de noordoost kust van Venezuela maken de vakantiemogelijkheden naar Isla Margarita zeer divers. Strandvakanties op Isla Margarita zijn uitstekend te combineren met een avontuurlijke rondreis over het vasteland van Venezuela, er is veel keuze in accommodaties en vanwege de belastingvrije status van het eiland kan er goedkoop gewinkeld worden.

Parel van de Caribbean
Isla Margarita wordt ook wel de 'Parel van de Caribbean' genoemd en biedt alles wat een veeleisende vakantieganger van een Caribisch eiland mag vragen: 320 dagen zon per jaar, witte stranden en hotels variërend van eenvoudige tot luxe resorts op basis van All Inclusive. Het grote verschil met andere Caribische eilanden is dat Isla Margarita zeer betaalbaar is. Naast een gunstig prijspeil is het eiland ook aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen, omdat een aantal hotels kinderen een gratis verblijf aanbiedt. Echte rustzoekers of sportievelingen boeken hun hotel op het Isla de Coche, een klein eilandje tien kilometer ten zuiden van Isla Margarita met veel wind- en kitesurfmogelijkheden. ArkeFly vliegt vanaf 1 januari 2007 iedere maandag vanaf Amsterdam naar Isla Margarita.

Excursies en rondreizen
Afwisseling is een sleutelbegrip in de nieuwe brochure van 'Isla Margarita' van Holland International. Er is ruimschoots aandacht voor de verschillende excursiemogelijkheden met onder meer een eilandtour, waarbij een Nederlandssprekende gids vakantiegangers kennis laat maken met de mooiste plekjes van het eiland. Verder zijn er vele mogelijkheden voor duik-, snorkel- en boottochten en een tweedaagse trip naar Canaima; het Nationale Park in het uiterste Zuidoosten van het vasteland van Venezuela. Naast de kortere excursies op en rond Isla Margarita biedt Holland International ook twee rondreizen op het vasteland van Venezuela aan; de negendaagse 'Venezuela Caleidoscoop' voor een eerste kennismaking met Venezuela en de zestiendaagse 'Contrasten van Venezuela' waarbij de reizigers met alle hoogtepunten kennismaken. Beide rondreizen beginnen en eindigen op Isla Margarita; het eiland dat garant staat voor heerlijk relaxen aan het strand!