Verzamelberichten vrijdag

's-Hertogenbosch, 29-12-2006

Overvaller aangehouden

s-Hertogenbosch Donderdagmiddag is een 18-jarige Bosschenaar aangehouden. De man wordt ervan verdacht zowel op Eerste als op Tweede Kerstdag de overval te hebben gepleegd op het benzinestation aan de van Grobbendoncklaan in s-Hertogenbosch. Aan de hand van de opnames van de bewakingscamera en het ingestelde technische sporenonderzoek is de politie bij de man gekomen. Bij de zoeking in zijn woning werden spullen aangetroffen afkomstig van de overvallen. De Bosschenaar is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Verdachten openlijke geweldpleging aangehouden

s-Hertogenbosch Een 14 en 16 jarige jongen uit Den Bosch zijn op 28 december aangehouden ivm openlijke geweldpleging. Een 51 jarige buschauffeur werd omstreeks 18.50 uur op de Helftheuvelpassage te Den Bosch belaagd door meerdere jongeren, waarbij hij ook mishandeld werd. De beide verdachten zijn aangehouden en inverzekering gesteld.

Hennepkwekerij aangetroffen

Vlijmen In een loods aan de Vlimmerik te Vlijmen zijn op 29 december 2006 4 zeecontainers aangetroffen, waarin een hennepkwekerij was ondergebracht met ongeveer 736 hennepplanten. Er zijn geen verdachten aangehouden.

Verdachte mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch Een 23 jarige man uit Den Bosch is op 29 december 2006 aangehouden ivm mishandeling van een 40 jarige man uit Den Bosch. De verdachte mocht een horecagelegenheid aan de Karrenstraat te Den Bosch niet in, omdat hij een toegangsverbod had. Hierbij sloeg en bespuugde het slachtoffer.

Verdachte mishandeling aangehouden

Zeeland Een 23 jarige man uit Zeeland is op 27 december 2006 aangehouden ivm mishandeling van een 38 jarige man uit Zeeland. Ook heeft hij een 38 jarige vrouw uit Zeeland bedreigd met de dood. De onenigheid ontstond na een uit de hand gelopen burenruzie op het Schouwveld te Zeeland.