Politie Zeeland


---


O-3525-2006 Diefstal uit auto, Goes
Vrijdag omstreeks 10.15 uur werden uit een bestelauto enkele dozen met audio-apparatuur gestolen.
De bezorger had de auto een moment verlaten en deze niet afgesloten. Toen hij terugkwam waren de dozen verdwenen. De waarde van de inhoud is niet bekend.

O-3526-2006 Aanrijding in Serooskerke (S)
Vrijdag om 09.15 uur vond op de Stoofweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bedrijfsauto.
Een 70-jarige, uit Zuidland afkomstige, bestuurder van de bedrijfsauot reed op de strook voor rechtsafslaand verkeer. Uit de strook voor linksafslaand verkeer kwam plotseling een 44-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland, die rechtsaf een inrit wilde inrijden. Hij zag de bestelauto niet aankomen en er ontstond een aanrijding waarbij een 63-jarige passagiere van de bedrijfsauto, eveneens afkomstig uit Zuidland, nekklachten op. Zij is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.Beide auto's raakten beschadigd.

Z-3527-2006 Auto vernield in Sas van Gent
In de nacht van donderdag op vrijdag werd in de Malotauxstraat een personenauto door onbekenden op zijn kant gzet.
De auto lag op de rechterzijkant deels op het wegdek, deels op het trottoir. Het schadebedrag is niet bekend.

Z-3528-2006 Aanrijding in Westdorpe
Op de kruising Tractaatweg / Langeweg kwamen vrijdag om 12.15 uur drie personenauto's met elkaar in botsing.
De bestuurders kwamen uit de richting van Westdorpe. Een 35-jarige man uit Gent remde voor de verkeerslichten en een daar achter rijdende bestuurder uit Brakel remde ook. Een achteropkomende man uit Neu Izenburg (D) kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij alledrie de auto's beschadigd raakten.

Z-3529-2006 Aanrijding in Philippine
Woensdag 27 december omstreeks 15.00 uur werd op de kruising Havenstraat / Kasteelstraat een 14-jarige meisje uit de gemeente Terneuzen aangereden door een auto.
Zij viel en de automobilist is uitgestapt en heeft haar geholpen, haar fiets bekeken en het stuur rechtgezet. Het meisje liep letsel op aan haar hand en neus. De man vroeg haar telefoonnummer, zodat hij haar kon bellen. Daarna is hij weggereden.
Tot nu toe heeft deze automobilist niet naar het meisje gebeld en de politie verzoekt hem dringend met de 14-jarige contact op te nemen.

Z-3530-2006 Aanrijding in Koewacht
In de Hazelarenstraat vond vrijdag om 11.25 uur een aanrijding plaats.
Bij het uit de bocht komen verloor een automobiliste de macht over het stuur en slipte. De auto kwam overdwars op de rijbaan terecht en kon niet meer ontweken worden door de bestuurder van een lichte vrachtwagen. De vrouw moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd en ze is zwaar gewond naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Haar auto werd geheel vernield, de vrachtauto raakte zwaar beschadigd. Als gevolg van het ongeval is de rijbaan gedurende geruime tijd afgesloten geweest en het verkeer werd via de polder omgeleid.