Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Al je vrienden precies om 0.00 uur een sms sturen?

Plan een nieuwjaarsgroet in op www.groepssms.nl

Breda, 29 december 2006 --- In de nieuwjaarsnacht versturen miljoenen mensen hun beste wensen en groeten via de sms. Elk jaar zorgt dit voor een piekbelasting van het netwerk. Bij sms provider ClubMessage kun je vanaf nu tot 31 december 23.59 uur de sms op de website www.groepsms.nl klaarzetten en ClubMessage zorgt ervoor dat de sms direct om 0.00 uur wordt verstuurd. Op deze website kun je snel en simpel zonder registratie of aanmelding, een sms in één keer naar een groep sturen.

Het voordeel van de nieuwe site is dat je je niet hoeft te registreren: je kunt op simpele wijze met iDeal, PayPal of creditcard afrekenen en krijgt meteen een bevestiging per email dat de sms betaald is. Bovendien is www.groepsms.nl met een tarief van 10 cent per sms goedkoper dan de meeste andere mobiele telefonie providers.

ClubMessage is groot geworden met het versturen van sms'jes naar grote groepen mensen. In het begin vooral voor discotheken en andere uitgaansgelegenheden om klanten te informeren over het programma. Tegenwoordig werkt ClubMessage voor iedereen die zijn klanten of personeel via sms op de hoogte wil houden. En de sms wordt overal voor gebruikt: van marketingcampagnes tot planning van uitzendkrachten.

"Tijdens nieuwjaarsnacht wil iedereen tegelijk sms'en. Omdat wij direct verbonden zijn met alle sms-centrales van de telefonie providers en de sms'jes precies om 0.00 uur versturen, omzeilen we de drukte en komen de sms'jes op tijd", zegt Jeroen van Glabbeek van ClubMessage.

Over ClubMessage

ClubMessage bereikt wekelijks honderdduizenden mensen per sms, via haar eigen sms-netwerk of via operators: twee van de drie grootste uitgeverijen van Nederland werken met ClubMessage, de helft van alle sms-voting op televisie wordt mogelijk gemaakt door de technologie van ClubMessage, 90 procent van alle cafés en clubs die hun klanten via sms bereiken, doen dit via ClubMessage, en bijna de helft van de Nederlandse sms-bedrijven maakt gebruik van technologie van ClubMessage. ClubMessage heeft meer dan 1000 klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers in meer dan 10 landen.

Meer informatie is te vinden op www.clubmessage.nl

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong BV

Anke van Heerebeek

T: (020) 421 05 65

E: anke@l-dj.nl

ClubMessage BV

Jeroen van Glabbeek

T: (076) 521 24 80

E: jeroen@clubmessage.net