Ingezonden persbericht


P e r s b e r i c h t

Triple Deal winnaar e-commerce bedrijf in Emerce100

Utrecht 29 december 2006- Triple Deal is als grote e-commerce winnaar naar voren gekomen in de Emerce100, het jaarlijkse Emerce imago-onderzoek van bedrijven in de e-business sector. Dit onderzoek vergelijkt de prestaties van verschillende leveranciers op het gebied van e-business. Welk bedrijf is het meest innovatief, heeft de beste tarieven en komt het meest betrouwbaar over? Payment Service Provider Triple Deal is de grote winnaar geworden in de subcategorie e-commerce. In de algemene rangschikking neemt Triple Deal de zevende plaats in.

Emerce is een onafhankelijk magazine voor business innovators. Het blad en de website behandelen de vernieuwing in business, marketing en ICT. Jaarlijks voert Emerce een onderzoek uit naar het imago van bedrijven die opereren in de e-commerce sector. Deze bedrijven worden vergeleken op basis van innovativiteit, kwaliteit van dienst-verlening, prijs, etc. Naast een algemene rangschikking, wordt tevens een rangschikking gemaakt per sub-categorie.

In de subcategorie e-commerce is Triple Deal tot grote winnaar uitgeroepen. Triple Deal scoort vooral op prijs, kwaliteit van dienstverlening, kennis/know how en betrouwbaarheid. De tweede positie in deze subcategorie wordt ingenomen door branchegenoot PayPal, de betaalmethode die ook in de Triple Deal Payment Service wordt ondersteund.

In de algemene rangschikking, waarin alle subcategorieën zijn vertegenwoordigd, neemt Triple Deal de zevende plaats in en is daarmee de beste Payment Service Provider in de Emerce100. Surfnet, het computer netwerk voor het Hoger Onderwijs staat op de eerste plaats.

Triple Deal is blij met de positie op de Emerce100 lijst. Het is een bevestiging dat er waardering in de markt is voor Triple Deal als organisatie als ook voor de Payment Services die Triple Deal aanbiedt. Ook in 2007 zal Triple Deal haar services verder uitbreiden. Zo zal de Service meer functionaliteit gaan bieden aan haar gebruikers en zullen aanvullende betaalmethoden uit diverse Europese landen worden toegevoegd.

Over Triple Deal
Triple Deal is in 1999 opgericht en in 2000 toegetreden tot de internet betaalmarkt. Sinds deze toetreding is het bedrijf jaarlijks verdubbeld in het aantal klanten. Triple Deal is onderdeel van Conclusion en DOCdata. Triple Deal B.V. is een Nederlandse toonaangevende dienstverlener op het gebied van betalings- en borgservices voor de on- en offline markt. Een voorbeeld van deze dienst is de online 'kassa' achter een e-commerce site of de betaalafhandeling van een callcenter. Triple Deal biedt diverse betaaloplossingen voor online en offline transacties, is sterk groeiend en werkt inmiddels voor ruim 950 bedrijven. Tot de klantenkring van Triple Deal behoren onder andere Wegener multimedia, KPN Internet, Kijkshop, Telegraaf, RAI Amsterdam en Alternate. Meer informatie: www.tripledeal.com

Over DOCdata
DOCdata bestaat uit drie onderdelen:
§ DOCdata E-commerce Fulfillment houdt zich bezig met fijnmazige logistiek en gepersonaliseerde distributie voor onder andere Internetwinkels, detailhandel ketens en hard- en softwarebedrijven, voornamelijk voor de Europese markt. § Industrial Automation Integrators ontwerpt, bouwt en levert enerzijds productiesystemen gebaseerd op optische- en lasertechnologie voor toepassing in onder andere documentbeveiligingssystemen voor veiligheidsdrukkers en bewerkingssystemen voor verpakkingsmaterialen. Anderzijds biedt Industrial Automation Integrators beveiligingskenmerken ten behoeve van authenticatie aan. § DOCdata Media Groep is een vooraanstaande onafhankelijke dienstverlener voor media uitgevers op het gebied van film, audio, multimedia en software in Europa.

Over Conclusion
People Business is onze Core Business.
Conclusion is een zakelijke dienstverlener met meer dan 1000 specialisten. Conclusion onderscheidt zich door een unieke combinatie van gespecialiseerde bedrijven die flexibel inspelen op de vraag van de markt. Conclusion werkt in projecten, levert consultancy en detacheert binnen de business solutions: communication, human capital, organisation en technology. De werkmaatschappijen zijn actief in de marktsegmenten Finance, Industry, Sociale Zekerheid en Zorg, Overheid en Non-profit,. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Meer informatie: www.conclusion.nl.