Gemeente Alkmaar


Bruidspaar Ten Haken 65 jaar getrouwd

rode lijn

22 december 2006

Vijfenzestig jaar geleden, op 31 december, trouwden ze: de heer G.J. ten Haken en mevrouw G. ten Haken-Hollenberg. Volgende week zaterdag vieren ze hun jubileum. Loco-burgemeester Hans Meijer brengt het echtpaar een bezoek.

Meneer Ten Haken komt oorspronkelijk uit Asperen, maar woont al lange tijd in Alkmaar. Hij had tot zijn pensionering een eigen smederij (hekwerk, kachels etc.) in de Spanjaardstraat. Mevrouw komt uit de buurt van Alkmaar en was altijd huisvrouw. Het echtpaar heeft 2 zoons, 5 kleinkinderen en 10 achterkleinkinderen.

Vroeger waren ze lid van de caravanclub, fietsten veel en maakten graag reizen. Ze hebben onder andere een prachtige reis naar Indonesië gemaakt.

De laatste paar jaar woont meneer in Dillenburg. Mevrouw woont op de Platanenhof in Westerhout. Meneer is nog heel kwiek, hij zwemt, speelt badminton, zit in het bestuur van de bewonerscommissie Dillenburg en is lid van de Cliëntenraad van Westerhout. Hij gaat iedere middag om 16.30 uur naar zijn vrouw in de Platanenhof.

27 december 2006