Ingezonden persbericht


credits: Roland J. Reinders

PERSBERICHT

Hilversum, 21 december 2006

EDDY IN URUZGAN BIJ BNN OP 3

Speciaal voor de feestdagen presenteert Eddy Zoëy 30, 31 december en 1 januari zijn 3FM-programma ZoeyZo live vanuit Tarin Kowt, Afghanistan, ook wel Kamp Holland genoemd. Een televisieploeg reist met hem mee en maakt een verslag voor BNN. Eddy in Uruzgan wordt op zondag 7 januari uitgezonden van 19.00 uur tot 19.35 uur bij BNN op 3. De herhaling is te zien op vrijdag 12 januari om 23.30 uur.

DJ Eddy Zoëy en zijn vaste assistente Tessel van der Lugt gaan kijken hoe de militairen in Uruzgan Oud-en-Nieuw vieren. De camera volgt Eddy tijdens zijn radioshow en tijdens zijn verkenningstocht in Kamp Holland. Daarnaast praat Eddy met militairen over hun ervaringen. Kijkers krijgen op deze manier een indruk van het kamp. De verrichtingen van Eddy zijn ook te volgen via www.zoeyzo.nl.

Elk weekend is tussen 12.00 uur en 15.00 uur het programma ZoeyZo te horen op 3FM. Presentatie is in handen van Eddy Zoëy en hij wordt geassisteerd door Tessel van der Lugt. Het programma kenmerkt zich door veel interactie, humor, liefde voor muziek, brutaal, jong en verrassend.