Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
OUD & NIEUW

MELKWEG PRESENTEERT GROOTS FEEST
LAATSTE AVOND IN THE 'OUDE' MAX

live: zZz / dj's Sandrien / Per / ONNO / Enrico Riva / Punchout DJ's / (Mad) Ed / Arnold / Kareem Raïhani / Dab / mps PILOT / Helpende Henk / vj Tarantula / en nog vele extra's en specials
zondag 31 december 2006, 22.00 uur,
toegang: ¤ 40,00 (geen verpl. lidm.) / ¤ 37,50 (jaarleden)

OUD & NIEUW in de Melkweg wordt dit jaar een groots feest met voor elke muziek- en feestliefhebber wat wils. Het hele gebouw staat die avond in het teken het nieuwe jaar. Voor twaalf uur wordt de Oude Zaal opgewarmd voor de jaarwisseling met lounge-dj Enrico Riva en performances van de Oestermeisjes, Human Embracer en Cherry On Top. 2007 barst in dezelfde zaal los met een 'echte' Melkweg dansavond met de dj's van de dansnachten Poptrash en Dance Arena. Dj's Arnold, (Mad) Ed en de Punchout DJ's zorgen voor dansbare pop, rock, electro en hiphop. Daarnaast brengt de Amsterdamse band zZz orgel en drums mee, om een fijn feestje met rock 'n roll, surf, psychedelica en dance neer te zetten. Visuele omlijsting is in handen van vj Tarantula. Voor The Max zal het voorlopig de laatste avond zijn, want na Oud & Nieuw zal de zaal twee maanden sluiten voor een verbouwing. In maart 2007 wordt de zaal, tien meter langer, heropend. Tijdens deze laatste avond wordt The Max gehost door Earth. Resident dj's Per, ONNO en Sandrien staan samen met Mc-P-Pholl garant voor een gevarieerde stijl van house, minimal en progressief.
In de Galerie presenteert vanaf 22 uur Artertainment MEERDERE KANSEN VOOR EEN EERSTE INDRUK. In deze voorstelling gaan makers en publiek op zoek naar de bizarre (on)waarheden van die snel gemaakte eerste indruk. In het Café vanaf 22 uur Fenno Werkman's FILM JUKEBOX en na 12 uur belooft de dj Helpende Henk show met GEEF HENK JE FAVORIETE LIEDJE! voor veel muzikale verrassingen te zorgen. Ook op de bovenverdieping van de Melkweg kan gefeest worden met in de Theaterzaal moderne wereldmuziek met 'global' invloeden uit alle culturen met dj's Kareem Raïhani, mps PILOT en Dab, in de Cinema het filmprogramma HOLLAND WAT BEN JE MOOI en in de Mediaroom: LIGHTBOX SEQUENCER.
Kom dus naar OUD & NIEUW in de Melkweg!