GameVillage presenteert in december de Games Top 100 Aller Tijden


NIJMEGEN, 20061213 -- Vanaf vandaag presenteert GameVillage een lijst van de beste games ooit in de GameVillage Games Top 100 Aller Tijden. De lijst is samengesteld door de bezoekers van GameVillage zélf. In de afgelopen weken kon iedere bezoeker zijn eigen Top 5 opsturen naar de redactie van GameVillage. Aan de hand van de honderden mailtjes die de redactie de afgelopen weken binnen kreeg, is de uiteindelijke lijst samengesteld. Op oudjaarsdag 2006 wordt de nummer 1 bekend gemaakt en daarmee ook de Beste Game Aller Tijden.

Vanaf vandaag zal de Top 100 stukje bij beetje worden onthuld. Iedere dag verschijnen op GameVillage vijf games uit de lijst en zo tellen we langzaam af van de nummer 100 naar de nummer 1. Dagelijks wordt de lijst voorzien van een korte analyse door de redactie. Ondertussen is er natuurlijk genoeg ruimte voor de bezoekers om op het forum te discussieren over de lijst. Waarom staat een bepaalde game zo laag in de ranglijst? Waarom vindt iedereen die ene game nou zo goed? Al deze vragen zullen aan de orde komen.

Niet alleen de bezoekers zélf gaan de discussie aan. Ook de gamejournalisten van GameVillage mengen zich in de discussie. Wekelijks zullen verschillende analyses, columns en artikelen verschijnen over de verschillende games in de Top 100. De gamejournalisten buigen zich over vragen als: "Wat is de magie van The Legend of Zelda?", "Waarom is World of Warcraft zo enorm populair?" en "Hoe kan het dat de Nintendo games zo hoog scoren?" Daarbij is het ook interessant om te zien of de bezoekers een andere mening hebben dan de gamejournalisten. Welke games zouden de journalisten hoog in de Top 100 willen hebben? Je leest het in de verschillende artikelen die rond de Top 100 verschijnen.

Voor de gehele GameVillage Top 100 Aller Tijden en de redactionele artikelen rond de Top 100 zie: www.gamevillage.nl/top100. Voor de nummer 1 van de lijst kijk op zondag 31 december op GameVillage. Pas dan weten we welke game door de honderden bezoekers uit Nederland en België is uitverkozen tot de Beste Game Aller Tijden.


OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 120.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php