Verzamelberichten zaterdag

's-Hertogenbosch, 31-12-2006

Man aangehouden voor bedreiging

Uden De politie heeft vrijdagavond bij een supermarkt op de Meester van Coothstraat een 37-jarige man in zijn woonplaats aangehouden voor bedreiging. De man had het winkelpersoneel bedreigd met de dood omdat hij de winkel uitgezet werd in verband met een voor hem geldend winkelverbod. Toen de politie de man wilde aanhouden, verzette hij zich. Middels gebruik van pepperspray heeft de politie de man aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Winkeldiefstal

Den Bosch De politie heeft vrijdagavond een 64-jarige vrouw uit Rosmalen aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw had getracht voor 23,45 euro aan goederen te stelen, maar werd betrapt door het personeel van de winkel aan de Reitscheweg te Den Bosch. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Verduistering

Den Bosch De politie heeft vrijdagavond een 44-jarige man uit Veldhoven aangehouden voor verduistering. De man werkte in een supermarkt in Den Bosch waar hij tijdens zijn dienst etenswaren had meegenomen zonder deze te betalen. De medewerker werd betrapt door het personeel en overgedragen aan de politie. Hij is aangehouden voor diefstal in dienstbetrekking en inverzekeringgesteld. De medewerker had in totaal voor zon 50 euro aan etenswaren verduisterd.

Dronken vrouw aangehouden voor mishandeling beveiligingsmedewerkers

Boxmeer - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 23-jarige vrouw in haar woonplaats aangehouden op de Beugenseweg. De vrouw had in een horecagelegenheid een 28-jarige beveiligingsmedewerker mishandeld. Ze had hem in het gezicht geslagen. Een andere beveiligingsmedewerker had ze in zijn been gebeten. Toen de politie de vrouw wilde aanhouden, verzette zij zich en schopte een deuk in de politieauto. De vrouw bleek danig onder invloed van alcohol. Zij is ingesloten voor nader onderzoek.

Huiselijk geweld

Den Bosch De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in een woning in Den Bosch een 44-jarige man uit Zaltbommel aangehouden voor huiselijk geweld. De man wordt verdacht van mishandeling van zijn 51-jarige Bossche ex-vriendin. Zij deed aangifte van huiselijk geweld. De politie heeft de man aangehouden en ingesloten.

Man aangehouden voor ordeverstoring

Oss De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige Ossenaar aangehouden op de Heuvel in Oss. De Ossenaar zou daar in een horecagelegenheid een onbekend gebleven man mishandeld hebben. De Ossenaar werd het café uitgezet en vervolgens door de politie aangehouden voor verstoring van de orde. De politie verzoekt het slachtoffer contact op te nemen voor het doen van aangifte van mishandeling. Eventuele getuigen kunnen bellen naar 0900-8844. Tegen de Ossenaar is proces-verbaal opgemaakt.

Auto tegen boom

Erp Op de Boekelseweg is vrijdagavond (omstreeks 18.00 uur) een 42-jarige man uit Vinkel gewond geraakt toen hij met zijn auto tegen een boom botste. De man reed van Boekel naar Erp toen hij, volgens eigen zeggen, door het grote licht van een tegemoetkomende auto verblind werd. De man raakte met zijn wielen in de berm, waarna hij tegen een boom tot stilstand kwam. Het ongeluk gebeurde in een bocht net voor de bebouwde kom van Erp. Het ambulancepersoneel onderzocht de man ter plekke, waarna hij met zijn verwondingen naar het ziekenhuis in Veghel is vervoerd.

Politie neemt 272 kilo illegaal vuurwerk in beslag

Den Bosch De politie heeft vrijdagavond een 38-jarige Bosschenaar bij zijn woning betrapt op het bezit van 272 kilo illegaal vuurwerk dat in zijn auto, woning en schuur werd aangetroffen. De Bosschenaar is als verdachte gehoord. Hij verklaarde de eigenaar te zijn en deed afstand van het vuurwerk dat door de politie in beslag is genomen. Tegen de Bosschenaar is proces-verbaal opgemaakt.

Controle vuurwerk

De politie heeft vrijdag op 24 plaatsen in de politieregio Brabant-Noord jongeren betrapt op het afsteken danwel voorhanden hebben van legaal en illegaal vuurwerk. Tegen alle jongeren is proces-verbaal opgemaakt en het vuurwerk heeft de politie in beslag genomen. In totaal heeft de politie vrijdag in de hele regio op 101 overlastmeldingen van vuurwerk gereageerd.

Twee autos vernield door vuurwerk

Ook werden vrijdag twee autos vernield door vuurwerk. Dat gebeurde op de Dennelaar te Veghel en op de Buitenhaven in Den Bosch. De eigenaren deden aangifte van brandstichting.