Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt getuigen van overval

Vuren, 31-12-2006 o De politie is met een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval donderdagavond 28 december, tussen 22.15 en 22.45 uur in Vuren. Een 36-jarige vrouw werd in haar woning aan de Haarweg overvallen en bedreigd door drie mannen met bivakmutsen.

De mannen spraken in gebrekkig Engels en eisten geld. De daders gingen er met een onbekend geldbedrag en nog enkele goederen, waaronder een zadel, vandoor. De daders zijn vermoedelijk over een hek geklommen om bij de woning te komen. De vrouw heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld. Zij bleef ongedeerd.

De Technische Recherche doet een sporenonderzoek en er is een buurtonderzoek gehouden, onder meer bij een vlakbij gelegen manege.

Heeft u informatie?
Ook is de politie op zoek naar getuigen die op donderdagavond op de Haarweg of in de nabije omgeving iets bijzonders is opgevallen. Mogelijk hebben de overvallers gebruik gemaakt van een voertuig dat iemand in de omgeving is opgevallen.
Getuigen of mensen die anderszins informatie hebben dat voor het onderzoek van belang kan zijn, worden verzocht contact op te nemen met de Districtsrecherche in Tiel op telefoonnummer 0900-8844. Ook anoniem kan informatie worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (08)