Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 31-12-2006

Winkeldief aangehouden

's-Hertogenbosch - Een 28 jarige man uit Zuilichem is op 30 december 2006 aangehouden ivm diefstal van een jas uit een winkel aan de Markt te Den Bosch. Toen de man werd betrapt bedreigde hij het personeel met een steekvoorwerp. De man is inverzekering gesteld.

Rijbewijs ingevorderd

's-Hertogenbosch - Van een 35 jarige automobiliste uit Den Bosch is op 30 december 2006 het rijbewijs ingevorderd. De vrouw reed op de Rietveldenweg te Den Bosch met een snelheid van 107 km. terwijl 50 is toegestaan.

Openstaande boete

's-Hertogenbosch - Een 23 jarige man uit Polen is op 30 december 2006 aangehouden, omdat hij nog een boete had open taan. De man werd gecontroleerd op de Gruttostraat te Den Bosch en bleek voor nog E 552 aan openstaande boetes te hebben. Omdat hij niet kon betalen is hij ingesloten.

Verdachte vernieling aangehouden

's-Hertogenbosch - Een 29 jarige man uit Den Bosch is op 30 december 2006 aangehouden ivm vernieling van een auto aan de Achter de Tolbrug te Den Bosch. De man verkeerde onder invloed van drugs en alcohol en schopten enkele deuken in de auto.

Rijbewijs ingevorderd

Vught - Op de A2 te Vught is op 30 december 2006 van een 29 jarige automobilist uit Tilburg zijn rijbewijs ingevorderd. De man reed 158 km, waar 100 km. is toegestaan op de A2.

Huiselijk geweld

Boxtel - Een 35 jarige man uit Boxtel is op 30 december 2006 aangehouden ivm mishandeling van zijn 27 jarige vrouw uit Boxtel. De man had de vrouw enkele klappen gegeven.

Verdachten openlijke geweldpleging aangehouden

Boxtel - Een 30, 32 en 44 jarige man uit Boxtel zijn op 30 december 2006 aangehouden ivm mishandeling van een 34 jarige man uit Boxtel. De mannen kregen ruzie met het slachtoffer in een woning aan de Pastoor Erasstraat te Boxtel, waarbij het slachtoffer uit de woning werd geslagen.

Rijden onder invloed en verzet

Schijndel - Een 22 jarige automobilist uit Heeswijk Dinther is op 30 december 2006 aangehouden ivm rijden onder invloed van alcohol en verzet. De man reed in zijn auto over de Kluisstraat te Schijndel en viel op door zijn rijgedrag. Toen de politie hem wilde controleren, ging de bestuurder ervandoor. In de Dr. Arienstraat te Schijndel vluchtte de man te voet verder, doch kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette de man zich. De man bleek de auto zonder toestemming van de eigenaar te hebben meegenomen. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd.

Verdachte openbare dronkenschap en lokaalvredebreuk aangehouden

Uden - Een 35 jarige man uit Erp is op 30 december 2006 omstreeks 23.30 uur aangehouden ivm openbare dronkenschap en lokaalvredebreuk. De man kwam dronken binnen bij een shoarmazaak aan de Birgintinessestraat te Uden en begon direct met een asbak te gooien. De man was dronken en ook op vordering van de politie wilde hij de zaak niet verlaten. Ook bleek de man geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. De man is aangehouden.

Woningbrand

Volkel - Op de Kortestraat te Volkel is op 30 december 2006 omstreeks 23.20 uur brand ontstaan in een verbouwde boerderij. Bij de komst van de brandweer sloegen de vlammen door het rieten dak naar buiten. Brand is vermoedelijk ontstaan door oververhitting van een lamp.

Brand motelkamer

Nuland - Op 30 december 2006 omstreeks 09.15 uur ontstond brand in een hotelkamer in het appartementencomplex achter motel Nuland. De kamer brandde volledig uit. Brandweer Maasdonk bluste de brand. Op het moment van de brand waren de bewoners niet aanwezig. Oorzaak van de brand is niet duidelijk.

Jongen bekneld in machine

Oeffelt - Een 11 jarige jongen uit Oeffelt is op 30 december omstreeks 13.15 uur bekneld geraakt in een maiskorrelmaalmachine bij een bedrijf aan de Dorpstraat te Oeffelt. De machine werd schoongemaakt en de jongen is vermoedelijk uitgegleden en in de machine terechtgekomen. Hij is levensgevaarlijk gewond overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

Verdachte vernieling auto aangehouden

Cuijk - Een 34 jarige man uit Ledeacker is op 30 december 2006 aangehouden ivm vernieling van een auto van een 49 jarige man uit Cuijk. De twee mannen kregen op een parkeerplaats aan de Smidstraat te Cuijk onenigheid over een parkeerplek en hierbij werd de verdachte boos en schopte tegen de auto van de man uit Cuijk.

Verkeersongeval letsel

Overloon - Bij een eenzijdig ongeval op de Venraijseweg te Overloon op 30 december 2006 omstreeks 13.35 uur is een 20 jarige automobiliste uit Overloon gewond geraakt. Het slachtoffer raakte met de wielen in de rechterberm en na en sterke stuurcorrectie kwam de auto aan de linkerzijde tegen een boom en in een greppel tot stilstand.



Laatst gewijzigd 31-12-2006 15:34 | © Politie Brabant-Noord