Gemeente Zoetermeer

Op Stap met Speelmeer naar de wintersport

Speelmeer organiseert twee dagen in de kerstvakantie een wintersportarrangement. Op 3 en 5 januari gaat Speelmeer `Op Stap' naar de Uithof. Onder begeleiding van ervaren vrijwilligers gaan de kinderen van de piste skiën en snowboarden. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht (ook voor houders van de ZoetermeerPas). De kosten voor deze activiteit is EUR 5,- per deelnemer (voor ZoetermeerPashouders gratis) inclusief een lunch.

Inschrijving

Inschrijven kan vanaf 13 december en enkel voor één dag, zodat meer kinderen gebruik kunnen maken van deze activiteit. Bij dubbele inschrijving of annulering wordt het entreegeld niet teruggestort.

Inschrijven kan via de website: www.speelmeer.nl. Vul het inschrijfformulier in, betaal digitaal en ontvang meteen een bevestiging van inschrijving en de opstapplaats voor de Speelmeerbus.

ZoetermeerPashouders kunnen ook inschrijven bij:

Mooi Zoetermeer e.o., Zuidwaarts 1 (naast bibliotheek Stadshart), telefoon (079) 34 66 111;

Kinder Fantasie Wereld in Oosterheem, telefoon (079) 341 22 51.

Speelmeer `Ontdek winterpret in Rokkeveen'

Donderdag 4 januari is Speelmeer in sportcentrum De Veur en VrijeTijdsCentrum Rokkeveen. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn kinderen welkom voor veel winterpret, zoals giga winterglijbaan, wakvissen, winterbingo, sneeuwpopgooien en creatieve bezigheden. Verder is zwemmen mogelijk en wordt een atletiekworkshop gegeven door Ilion. De clown Jovel's magische wintershow en een muzikale dansmodeshow maken het geheel helemaal af!

Meer informatie over de Speelmeeractiviteiten is te krijgen bij Mooi Zoetermeer.