Gemeente Ambt Montfort


Ophalen kerstbomen

Hoewel de kerstdagen nog maar net achter de rug zijn, willen we u er toch al op wijzen dat u uw kerstboom gratis kunt inleveren bij de gemeente. De wijze van inleveren in de kernen van de voormalige gemeenten Ambt Montfort en Roerdalen verschilt echter.

In de kernen Herkenbosch, Melick en Vlodrop kunt u op woensdag 3 en 10 januari 2007 tijdens openingstijden uw kerstboom gratis inleveren op één van de milieuparkjes. Indien u niet in de gelegenheid bent uw kerstboom op de bovengenoemde dagen naar de milieuparkjes te brengen dan kunt u hem gratis tot en met vrijdag 12 januari 2007 tot 11.30 uur naar de gemeenteloods brengen. U mag de boom niet met het huisvuil meegeven, tenzij u hem in kleine stukken in het gft-gedeelte van de duobak kwijt kunt.

De inwoners van de kernen Montfort, Posterholt en St. Odiliënberg kunnen hun kerstboom op maandag 8 januari 2007 langs de weg leggen. U kunt uw kerstboom vanaf maandagochtend 7.30 uur aan de rand van de stoep of oprit leggen.Van Gansewinkel zal in de loop van de dag (eventueel één dag later) de bomen ophalen. Let op: de boom dient niet groter te zijn dan kamerformaat.