ID&T


Studio 80

Weekoverzicht

NIEUW: F*cking POP Queers en Artlaunch Café
Woensdag 3 januari
23:00 uur
Entree: gratis voor 0.00, daarna 5 euro

Na een spetterende eerste editie op zaterdag 16 december is het vanaf 3 januari tijd voor de wekelijkse edities van F*cking POP Queers op woensdagavond.
Een nieuwe woensdag Queernacht die, zoals de titel al doet vermoeden, helemaal om pop draait. Pop in de breedste zin van het woord: electropop vs. Madonna, smaakvolle pophits vs. poprock, urban vs. indiepop, nieuw vs. oud. In de tweede zaal wordt de avond versterkt met het Artlaunch Café.

Bekende djs uit zowel de gaywereld als de niet-gaywereld gaan jullie verrassen met hun kijk op popmuziek. De onderhandelingen zijn nog volop bezig, in binnen- en buitenland, maar een aantal namen zijn al gevallen, zoals Manga, RFH Delfos, Kmart en Claudette. In het Artlaunch Café draaien deze maand Kaseta, de Nachtzuster, Onno en meer.

www.myspace.com/popqueers

Dirty Disco
Donderdag 4 januari
23.00 uur
Entree: Voor 0.00 gratis, daarna: 5 euro

Dirty Disco, de avond waarbij alle soorten disco langs komen stuiteren. Italo, space, hippie, death, obscure en nodisco; van Rimini naar New York via München komt het beste dat underground disco te bieden heeft langs in Amsterdam.
Host van Dirty Disco is moderndancing, een Amsterdams tweetal met confetti in het haar, een glowstick achter de oren en vette nodiscoplaten in de hand. Ze zien zichzelf als de nazaten van Wagner, maar opereren op de grenzen van het moderne verstand.

Line-up: MNO, moderndancing, VJ Napoleon

www.myspace.com/dirtydiscoamsterdam
www.myspace.com/moderndancing

Last Night on Earth
Vrijdag 5 januari
23.00 uur
Entree: 7,50 euro

Onze goede voornemens? Drink tot de dood, geef al je geld uit, dans een beetje, drink nog wat meer en ga dan weer dood. Last Night On Earth residents Stereo vs Stereo, David Gilmour Girls en My Little Soundsystem presenteren met trots de volgende line-up voor hun nieuwste death disco:

Anne de Vries & Melanie Bonajo (NL)
New Wave Klezmer Clash from Hell.
Punks Jump Up (UK)
They say jump. You say how high

M.U.L.T.I.S.E.X.I.
Zaterdag 6 januari
23.00 uur
Entree: 8,50 euro

Your Arty Farty Whitey Party
Line-up: Mr.&Mrs. Cameron (Amsterdam/Berlijn), RFH Delfos, Dig Nampook, Cleo & guests
Visuals & Art by Erik Alkema

Mr. & Mrs. Cameron zijn bekende namen in de muziekwereld. Hun stijl is moeilijk te definiëren, de enige constante is dat ze een warme en vriendelijke atmosfeer creëren die serieus noch camp is.

www.mrandmrscameron.com

Residents RFH Delfos en Dig Nampook versterken het dj-echtpaar in de grote zaal. Fanklub-dj Cleo (Antwerpen) verzorgt de achterzaal met haar vrienden. Erik Alkema geeft de avond een eigenzinnig, uniek karakter met zijn visuals en live performances. Fashion is in favour!

www.multisexi.nl
www.myspace.com/multisexi

Radio-Activity
Zondag 7 januari
21.00 uur
Entree: gratis
Let op, ingang: Amstel 80
Zondag 7 januari wordt de tweede 'editie' van Jaco's Fettes GeburtsTagsFest.
Dit keer maar liefst twee live sets; een live set van de Amsterdam Assholes (Sandrien en Wouter Hisschemöller) en een live set van Frank Haag. Zowel de Amsterdam Assholes als Frank Haag staan garant voor een uiterst dansbare niet-te-geloven knettervette
helemaal-uit-je-reetje-sound, je mag dit niet missen! Raoul Fleischmann en Hot Helmut delen een voorliefde voor diepe donkere melodieuze platen, maar als het zo uitkomt knallen ze het pleisterwerk van de muren... Onder de naam INTÆNZ draaien ze de rest van de avond vol. Kortom, al met al een proeve van de ultieme DanzoLectro-sound, deze after-after-avond...

Live uitzending via de stream op www.Salto.nl en www.studio-80.nl.

http://www.radio-activity.nl

Geplaatst op: 02-01-2007