Gemeente Duiven


Milieuzaken: meldingen

---

De hieronder gepubliceerde (ontwerp) vergunningen, meldingen en bijbehorende stukken kunt u inzien

* Bij de balie van de Sector Grondgebied in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven. Deze balie is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. "s Middags kunt u op afspraak terecht (0316) 279332;

Indien gewenst kan een mondelinge toelichting worden gegeven.

Meldingen

* Mondriaanstraat 14, 6921 MJ te Duiven, Het Palet

Het van toepassing worden van het Besluit horeca-, sport-, en recreatie-inrichtingen milieubeheer op een reeds bestaande inrichting aan de Mondriaanstraat 14 te Duiven. Het betreft een inrichting waarbinnen recreatieve en educatieve bezigheden voor 55 plussers worden georganiseerd.

* Hydrograaf 2, 6921 RS te Duiven, Beheersmaatschappij Nedabo BV

Het van toepassing worden van het Besluit voorzieningen en installaties op een reeds bestaande propaaninstallatie binnen de inrichting gelegen aan de Hydrograaf 2 te Duiven.
* Pinkslo 2, 6923 CA te Groessen, De heer H. Thuis

Het van toepassing worden van het Besluit landbouw milieubeheer op een reeds bestaande inrichting aan de Pinkslo 2 te Groessen.
* Vossendel /Kandiadijk ter hoogte van nummer 3 te Groessen, Besig

Het van toepassing worden van het Besluit voorzieningen en installaties op een reeds aanwezige inrichting. Binnen de inrichting is een bovengrondse propaanreservoir aanwezig.

Omdat dit een informatieve mededeling is, zijn er geen mogelijkheden voor het indienen van zienswijzen of bezwaar.



Milieuzaken