Gemeente Capelle a/d IJssel

Fotowedstrijd en fototentoonstelling

Logo Jong Meedoen

Laat zien wat je kunt!

Doe je aan een sport, of zit je op dansen, zit je bij een vereniging of doe je vaak mee aan een activiteit in jouw wijk? Voor een echte fototentoonstelling zijn we op zoek naar kinderen en jongeren die een foto maken van wat ze allemaal in hun vrije tijd doen.

Een jury zal uit alle inzendingen 35 fotos kiezen en ook een winnaar aanwijzen. Op 29 januari 2007 zullen de uitgekozen fotos in het Isala Theater tentoongesteld worden. Later zullen ze ook nog op andere plekken in de gemeente te zien zijn. Op 29 januari wordt ook een mooie prijs uitgereikt aan de winnaar. Ook kan jouw club, vereniging of organisator in de prijzen vallen.

Vergeet niet de kwaliteit van je fotos zo hoog mogelijk in te stellen op je fototoestel. Fotos gemaakt met mobiele telefoons hebben een te lage resolutie en kunnen niet meedoen.

Hoe doe je mee?


- Je bent tussen de 6 en 18 jaar oud.


- Stel je fototoestel in op de hoogst mogelijke kwaliteit!


- Maak een digitale foto van jouw activiteit, wedstrijd, les, training, workshop, huiswerkgroep, et cetera.


- Als er mensen op je foto staan, vraag hen dan om toestemming zodat deze voor de wedstrijd en tentoonstelling gebruikt mag worden.


- Bedenk een leuke titel bij de foto.


- Stuur naast de foto en titel van de foto ook je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en natuurlijk de naam van de activiteit en organisatie op in je mail.


- Stuur je e-mail voor 12 januari 2007 naar jongmeedoen@capelleaandenijssel.nl.


- We laten je na 17 januari 2007 weten of je foto op de tentoonstelling zal worden getoond.