Ingezonden persbericht


De Telefoongids benoemt Ed Schmitt tot Directeur Operations

Amsterdam, 3 januari 2007 - De Telefoongids heeft Ed Schmitt (43) aangesteld als Directeur Operations (COO). Hij zal zich in het kader van het innovatiebeleid van De Telefoongids specifiek richten op Operations activiteiten.

Schmitt is sinds december verantwoordelijk voor de Operations activiteiten en beschikt over een ruime directory en management ervaring. Specifiek zal hij als Directeur Operations (COO) toezien op de bedrijfsvoering van data onderhoud, distributie planning, productie en de klantenservice binnen De Telefoongids. Hij versterkt het Management Team.

Schmitt werkte vanaf 1981 bij verschillende administratieve onderdelen van PTT/KPN. Begin 1983 maakte hij de overstap naar ICT en is daar voor een periode van drieënhalf jaar functioneel beheerder en procesdeskundige geweest. Vanaf 1996 heeft hij de overstap gemaakt naar de Directory business waar hij diverse management functies heeft vervuld.

Over De Telefoongids BV

Maandelijks wordt De Telefoongids door meer dan 5,2 miljoen unieke bezoekers gebruikt voor het vinden van bedrijfs- en persoonsgegevens, waarmee www.detelefoongids.nl in de top-5 (Multiscope, jaaroverzicht 2006) van de meest bezochte sites in Nederland staat. Dagelijks wordt De Telefoongids door twee miljoen mensen geraadpleegd. Dit maakt De Telefoongids BV tot marktleider in directory services in Nederland. Naast de jaarlijkse uitgave van 45 regiogidsen die gratis worden verspreid onder ruim zeven miljoen huishoudens en 700.000 bedrijven in Nederland, biedt De Telefoongids de volgende diensten; de CD-foongids, De Telefoongids Professioneel, 0900-1313 nummerinformatiedienst en sms 1313. De Telefoongids BV, gevestigd in Amsterdam, is een zelfstandig opererend bedrijf, er werken ruim 600 mensen.

Beeldmateriaal is te vinden op: http://www.edelmanpr.nl/pressroom.php?Action=Illustrations&CompanyId=54

Meer informatie over De Telefoongids is te vinden op: www.detelefoongids.nl.



Ingezonden persbericht