Op reis met Rik Felderhof

Kodyo pr

Op reis met Rik Felderhof

Felderhof stelt reis naar Afrika ter beschikking

De tweede uitgave van het tijdschrift Felderhof is geheel gewijd aan Afrika. Het blad is een bron van inspiratie voor mensen die geïnspireerd worden door de bijzondere rituelen en prachtige natuur van Afrika. Bovendien maken lezers van Felderhof deze maand kans op een 14-daagse reis naar Tanzania voor 2 personen.

Reis
Rik Felderhof wil in zijn blad zijn lezers meenemen naar de bijzondere natuur van Afrika en de mensen die er wonen en werken. Daarom maken lezers van Felderhof kans op een tweeweekse reis. Tijdens de reis worden de mooiste reservaten in Noord Tanzania bezocht. Als Rik zelf in zijn geliefde land is, dan is er ook de mogelijkheid hem te bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website www.felderhof-magazine.nl.

Felderhof 2
In de tweede editie van Felderhof staat een interview met schrijfster Kuki Gallmann. Zij vertelt over de mannen in haar hart. Ook Antoine Bodar is open over zijn persoonlijke belevingswereld. Uiteraard is er veel aandacht voor Afrika: Rik Felderhof neemt zijn lezers mee op ontdekkingsreis door Tanzania en er is een artikel over de rituelen in Afrika. Kortom: Felderhof 2 is een bron van spiritualiteit en past helemaal bij de feestdagen.

De nieuwe uitgave van Felderhof ligt nu in de winkel.

23)---
Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Kodyo BV
JWM van der Meer 035 5310708 of 06 422 45 994