Gemeente Capelle a/d IJssel

Potentiële vrijwilligers

Veel mensen weten vaak niet precies wat vrijwilligerswerk inhoudt. Zij denken dat ze zich voor vele uren moeten binden aan een organisatie. Soms is dit ook zo maar het kan ook anders. Vrijwilligerswerk kan een goede manier zijn om werkervaring op te doen, als een zinvolle vrije tijdsbesteding of om ook anderen te laten profiteren van specifieke talenten van jezelf, maar vrijwilligerswerk mag vooral leuk zijn. Bovendien is er voor iedereen wel passend vrijwilligerswerk te vinden.

Kom eens langs in de vrijwilligerswinkel in het gemeentehuis of de bibliotheek, kijk op www.vrijwilligerswinkel.nl of kom op 24 januari 2007 naar de vrijwilligersbeurs in het Isala Theater die we in samenwerking met de vrijwilligerswinkel en het Sportservicepunt organiseren.

Vrijwilligersbeurs op 24 januari

Tijdens deze beurs stellen alle vrijwilligersorganisaties uit Capelle aan den IJssel zich aan u voor. U kunt alle vacatures inzien en hierover vragen stellen aan de vrijwilligersorganisaties. Via testjes kunt u bekijken welk vrijwilligerswerk bij u past. Verder staan op het programma onder meer lezingen over het vrijwilligerswerk en zijn er korte workshops. Tussendoor zijn er optredens en vertellen vrijwilligers over hun werk. U kunt contacten leggen en uw vragen stellen bij de informatiestands.

Kortom: het is een gezellige en informatieve beurs waar ook iedereen, die al vrijwilliger is, welkom is. Dus ga naar de vrijwilligersbeurs en kijk of vrijwilliger zijn iets voor u is. Wij hopen veel vacatures te kunnen vervullen tijdens de beurs!