Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Oud en Nieuw in Gooi en Vechtstreek

Gooi en Vechtstreek, 03-01-2007 o Oud en Nieuws is in Gooi en Vechtstreek relatief rustig verlopen. Enkele opvallende voorvallen zijn:

Een vreugdevuur op de Verschurestraat in Hilversum dreigt over te slaan naar een naast gelegen gebouw. De brandweer wordt tijdens bluswerkzaamheden gehinderd door omstanders.
Ook op de Hondenbrug in Hilversum belemmeren omstanders de werkzaamheden van de brandweer. Twee mannen van 27 en 29 jaar worden aangehouden.
Op de Hilvertsweg in Hilversum raken buurtbewoners slaags met elkaar. Aanleiding is vuurwerk dat op een vreugdevuur wordt gegooid. Twee mannen (35 en 38 jaar) zijn aangehouden.

In Huizen ontstaat een vechtpartij naar aanleiding van het gooien van een oliebol. Een man raakt hierbij gewond, een 23-jarige inwoner van Huizen wordt aangehouden.

In Naarden vat een kerstboom met echte kaarsjes vlam. De bewoners lukt het zelf het vuur te doven maar worden met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis opgenomen.

Een 57-jarige inwoner van Huizen wordt mishandeld door een gast van zijn buurvrouw. Aanleiding zou een opmerking over vuurwerk zijn. Een 37-jarige man uit Beverwijk is aangehouden.