Ingezonden persbericht


Persbericht

MichaËl van ooijen nieuwe managing director dpd nederland

Best, 3 januari 2007 - Michaël van Ooijen is per januari 2007 de nieuwe managing director van pakket- en expressvervoerder DPD Nederland. Hij volgt Thomas Preuss op, die nu bij zusterbedrijf DPD GeoPost Duitsland de rol van director product management vervult. Van Ooijen werkt ruim tien jaar bij DPD in Nederland, waaronder tot eind 2006 als director finance & administration. Zijn kennis van het bedrijf, zijn achtergrond in het financiële management en zijn ervaring met de operationele kant van de organisatie maken hem voor DPD de ideale opvolger van Preuss.

Michaël van Ooijen: "DPD Nederland is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De bijdrage van Thomas Preuss in de groei van onze organisatie is bijzonder groot geweest. De koers die we in 2006 hebben ingezet om dichter bij onze klanten te staan en de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren, is dit nieuwe jaar ook mijn ambitie." Marc Morioux volgt Van Ooijen op als director finance & administration van DPD Nederland.

Michaël van Ooijen, managing director DPD Nederland

Over DPD
DPD is verantwoordelijk voor het verwerken van meer dan 1,4 miljoen pakketten per dag in een hecht internationaal netwerk en is daarmee één van de grootste dienstverleners op het gebied van logistiek in Europa. Het hoofdkantoor van DPD is gevestigd in Aschaffenburg, Duitsland. DPD biedt een breed dienstenpakket, van 'Cash On Delivery' tot individuele, op maat gemaakte oplossingen voor inkooplogistiek. DPD bedient circa 200.000 klanten via 15.000 voertuigen en zo'n 500 depots. Het DPD netwerk in Nederland is 100% eigendom van GeoPost. Meer informatie over DPD kunt u vinden op www.dpd.net.

Over GeoPost
GeoPost heeft een toppositie in de wereldwijde pakket- en expressmarkt en is actief in meer dan dertig landen met merken als DPD, Parceline, Masterlink en Chronopost International. GeoPost is Europa's derde pakket- en expressvervoerder met een omzet van EUR 2,5 miljard in 2005. GeoPost is een volle dochter van de nationale Franse La Poste groep. Meer informatie over GeoPost kunt u vinden op www.geopost-groupe.com.

Voor meer informatie of beeldmateriaal op hoge resolutie, kunt u contact opnemen met:

Zeno Group
Eva Rijser
Tel.: 020 30 10 989
E-mail: eva.rijser@zenogroup.com