Gemeente Geldrop-Mierlo


PANNAKOOI IN GELDROP NU AL POPULAIR!

Op woensdag 20 december opende wethouder Maasakkers de nieuwe Pannakooi aan de Laan van Tolkien in Geldrop. Balvirtuoos en Panna-king, Nelson de Kok en PSV mascotte Phoxy waren er ook, net als een groot aantal kinderen. Al voordat de pannakooi officieel in gebruik werd genomen, was deze al `ontdekt' door veel voetballiefhebbertjes. Wij verwachten dan ook dat er nog veel voetbalkunsten worden vertoond in de kooi!

FREESTYLE PANNASHOW VAN NELSON DE KOK Tijdens de opening van de pannakooi gaf dé Panna-king van Nederland, Nelson de Kok een spectaculaire Freestyle pannashow. Vol bewondering keken de aanwezige kinderen naar Nelsons onnavolgbare air- en groundtricks. Ook PSV-mascotte Phoxy speelde een partijtje mee. Het was een gezellige opening, daar aan de Laan van Tolkien. Ronaldinho sprak vol bewondering over zijn skills tijdens de opnamen van de FIFA
PANNAKOOI: VOETBAL OP ZIJN BRAZILIAANS Om tegemoet te komen aan het verzoek van jeugd en ouders om meer voetbalveldjes, heeft de gemeente begin december de pannakooi geplaatst in het park Spiegelgevecht in Geldrop. Deze omheinde voetbalarena is speciaal bedoeld voor het spelen van panna: een voetbalspel waarbij jongeren één tegen één of twee tegen twee spelen. De omheinde arena is ontwikkeld in Brazilië en heeft een diameter van zes meter. Het ronde speelveld is voorzien van een speciale kunststof vloer. Verder heeft de arena rondom een omheining van twee meter hoog. De omgeving heeft dus geen last meer van rondvliegende ballen.