Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MegaSellers Automatisering stelt Douwe Veltman aan als Sr. Account Manager Educatie

Houten, 3 januari 2007 - Douwe Veltman is per 1 januari aangesteld als Senior Account Manager Educatie bij MegaSellers Automatisering. Hij wordt meewerkend voorman van het commerciële team voor de educatiemarkt.

Veltman (56) is een expert te noemen op het gebied van ICT in het onderwijs. Met zijn 15 jaar ervaring in deze branche kent hij de problemen en ontwikkelingen die hier spelen als geen ander. Veltman heeft commerciële functies vervuld bij onder andere CMG en AAC Cosmos. De laatste jaren had hij een leidinggevende functie.

MegaSellers Automatisering heeft al veel klanten in het onderwijs en wil dit de komende tijd graag uitbouwen. Veltman zal hier een belangrijke rol in gaan spelen. Ook zal het bedrijf aanwezig zijn op de NOT Beurs (de Nationale Onderwijs Tentoonstelling) die plaats zal vinden van 23 t/m 27 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. "De digitalisering van het onderwijs is in volle gang. Op dit moment zien we bijvoorbeeld een grote stijging van de vraag naar digitale schoolborden. Dit zal ook duidelijk op de beurs te zien zijn," aldus Veltman.

Onlangs is bij MegaSellers Automatisering ook Chie Joung Poon aangesteld als e-commerce manager. Hij is afkomstig van Dell waar hij onder andere verantwoordelijk was voor alle Dell websites in Europa voor de productgroep notebooks.

Over MegaSellers Automatisering
MegaSellers Automatisering heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen ICT oplossingen en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast ICT oplossingen en Services biedt MegaSellers Automatisering ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op: www.megasellers.nl.